Легкі хрусткі дієтичні салати з курячого філе. Родзинка цієї страви в незвичайній пряної заправці з кунжутною пастою. Соковите філе для цього салату з курки я запікаю в духовці.
Інгредієнти
- Філе куряче (приготоване) - 2 шт
- Яблуко (зелене) - 2 шт
- Селера черешкова - 3 шт
- Горіхи волоські - 50 г
- Йогурт (грецький) - 150 г
- Паста кунжутове - 20 г
- Кориця - 1 ч. л.
- Каррі - 4 ч. л.
- Цибуля зелена - за смаком
- Сіль за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 3
Порізати куряче м'ясо, яблука, зелену цибулю і селеру. Для заправки змішати йогурт, кунжутну пасту, корицю і каррі. Посипати салат подрібненими волоськими горіхами. Смачного!
Коментувати