Прості, дієтичні і весняні салати з овочів, спробуйте приготувати.
Інгредієнти
- Картопля - 2 шт
- Морква - 2 шт
- Редис - 4 шт
- Огірок солоний - 3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Листя салату - 1 пуч.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 2
Овочі відварити, остудити, очистити.
Огірки порізати кубиком. Редис очистити, порізати кубиком.
Картоплю порізати кубиком.
Моркву, цибулю, огірки порізати кубиком. Листя салату помити і відрізати нижню частину.
Викласти в форму шарами, трохи посоливши кожен шар. Полити маслом. Прикрасити помідором, зробити жабо з салату. Якщо форми немає, то можна укладати в кружку, додавши трохи желатину (попередньо набряклого і нагрітого) або можна використовувати агар (його теж розводять і нагрівають). З агаром буде все прозоро (наливати можна на кожен шар по краю гуртки). Салат дієтичний і простий готовий. Смачного!
Коментувати