Дієтична закуска з кабачків

Смачний салат з кабачків із серії смачно, швидко і просто! Я люблю поєднання кабачків зі сметанним або йогуртовим соусом, з часничком і зеленню. Але найчастіше кабачки обсмажуються в маслі - цей варіант дієтичний, кабачки запікаються - спробуйте! Відмінний варіант овочевої закуски, якщо гості на порозі, на дачу, на пікнік і до вечері!

Інгредієнти

  • Кабачок (молоді, з ніжною шкіркою) - 4 шт
  • Сіль за смаком
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Бальзамик - 1 ст. л.
  • Спеції (прованські трави) - 1 ст. л.
  • Перець чорний (мелений) - за смаком
  • Йогурт(густий, без добавок або сметана) - 100 мл
  • Кріп - за смаком
  • Часник - 2 зуб.
  • М'ята - за смаком
Кабачки помити, витерти насухо і порізати разом зі шкіркою.
Посипати спеціями, сіллю, влити олію і бальзамик, перемішати.
На деко викласти пекарський папір, на нього викласти кабачки в один шар і поставити в нагріту до 200 градусів духовку. Випікати 15 хвилин - орієнтуйтеся на свою духовку.
Остудити кабачки.
Викласти в салатник. У йогурт або сметану покласти нарізану дрібно кріп і видавити часник, перемішати.
З'єднати соус з кабачками, перемішати і поставити в холодильник до подачі. Викласти салат на блюдо і посипати за бажанням дрібно нарізаними листочками м'яти. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі