Незвичайне поєднання мандарина, банана і яблучка, заправлене сметаною з горішками кешью або волоським горіхом. Поєднання трохи дике, але це смачно, легко, дуже свіжо і соковито. Цей дієтичний рецепт салату робиться без додавання солі. Добре поєднується з м'ясом. Від пряного, гострого шашлику, до ніжного, обсмаженого на грилі курячого філе з перцем і травами. Підходить як салат, так і як гарнір. Ми не їмо останнім часом м'ясо ні з картоплею, ні з макаронами або рисом. І використовуємо його як гарнір.
Інгредієнти
- Мандарин (краще використовувати не кислі, соковиті мандарини) - 2 шт
- Банан (банан повинен бути стиглим, але не дуже м'яким) - 1 шт
- Яблуко (яблуко середнього розміру, кисло-солодке і соковите) - 1 шт
- Сметана (беру сметану 20%, салат дуже легкий і не калорійний, тому використовую сметану звичайної жирності. Вона надає салату ніжний, вершковий смак) - 8 ст. л.
- Горіхи кешью / Кешью (можна взяти і волоський горіх. Я не підсмажувала горіхи, але, за бажанням, можна це зробити) - 10 шт
Час приготування: 5 хвилин
Кількість порцій: 2