Пропоную приготувати cеледку під товстою овочевою "шкірою". Це рецепт святкового салату з оселедця і буряка, старе блюдо на новий манер. Приготуємо всім відомий "Оселедець під шубою" трохи по-іншому. Зробимо шубу удвічі товстішою і вийде у нас оселедець під товстою шкірою. Незамінний салат з оселедця, моркви і буряка для новорічних і різдвяних свят. Швидко, просто і смачно!
Інгредієнти
- Оселедець - 1 шт
- Картопля - 2 шт (зварена в мундирі)
- Морква - 2 шт (зварена в мундирі)
- Буряк - 2 шт (зварена в мундирі)
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Яйце варене - 2 шт
- Майонез - 200 г
Оселедець обробіть і наріжте на шматочки.
Викладіть оселедець на блюдо. Зверху викладіть нарізану цибулю і трохи майонезу.
Потім - натерта на тертці картопля і морква. Трохи майонезу.
Потім викладіть натерте яйце. Майонез.
Оскільки шкіра у нас товста, то і овочі у нас будуть в два шари. Тому покладіть ще раз натерту картоплю.
Трохи майонезу. Потім морква, яйце і ще трохи майонезу.
Зверху викладіть натертий буряк. Добре промажте поверхню майонезом. Дайте настоятися.
Подайте до столу. Смачного!
Коментувати