Норвезький салат з оселедця

Цей рецепт дешевого салату без майонезу ми взяли в одному кафе нашого міста. Не знаю, чому цей салат називається "Норвезький", може бути, через оселедця, але продукти в ньому всі звичні нашим очам, носу і язику.

Інгредієнти

  • картопля - 300 г
  • оселедець слабосолений - 150 г
  • огірок солоний - 50 г
  • цибуля червона - половина цибулини;
  • олія нерафінована - 2 ст. ложки

Час приготування: 30 хв.

Відваримо картоплю.
Потім нарізаємо її кубиками і відразу поміщаємо в чашу, в якій всі інгредієнти будуть змішані. Солимо трохи, тому що солоних інгредієнтів вистачає.
Далі беремося обробляти оселедець.
Нарізаємо його і також переміщаємо в чашу.
Наступним інгредієнтом буде солоний огірок. Досить пари невеликих. Він потрібен для додаткового забарвлення.
Надсилаємо огірки до вже наявних інгредієнтів.
Окрасою салату стане червона цибуля. Беремо половинку однієї цибулини і нарізаємо її півкільцями.
Заправкою для салату буде ароматна соняшникова олія. Кілька столових ложок, не більше.
Перемішуємо і розкладаємо по тарілках, потім прикрашаємо червоною цибулею зверху. Салат готовий. Смачно навіть з простих і недорогих інгредієнтів!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі