Рецепт з куркою, капустою і апельсинами

Дуже смачний освіжаючий салат з апельсином, який поєднує в собі куряче м'ясо, білокачанну капусту, апельсини, маслини і цибулю. Цей салат з курячого філе підійде як для буднів, так і для свят.

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварне) - 120 г
  • Капуста білокачанна / Капустa - 250 г
  • Апельсин - 1 шт
  • Цибуля червона - 0.5 шт
  • Цибуля зелена - 2 шт
  • Маслини - 10 шт
  • Йогурт (натуральний, для заправки) - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Відварене куряче філе розібрати на тонкі волокна.
Білокачанну капусту тонко нарізати, трохи пом'яти руками, якщо капуста жорстка, і додати до філе.
Апельсин очистити від пленочек, поламати шматочками. Нарізати кільцями маслини.
Тонкими півкільцями нарізати червону цибулю, а також подрібнити зелену. Змішати всі інгредієнти разом. Салат посолити і поперчити, заправити йогуртом і перемішати.
Салат перекласти в відповідний салатник і подати до столу. За бажанням салат можна заправити майонезом, але мені більше подобається з йогуртом. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі