Цей теплий салат здивує своїм незвичайним смаком шанувальників курки. Груші додадуть солодощі, а заправка на основі соєвого соусу та бальзамічного оцту внесе пікантну кислинку. Цей салат з курки готується швидко, і якщо до вас прийшли гості на свято, він якраз підійде для "екстреного" частування.
Інгредієнти
- Листя салату (салатний мікс) - 1 пакет
- Куряче філе - 350 г
- Груша (невеликі, краще сорту "конференц") - 3 шт
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Оцет (бальзамічний) - 3 ст. л.
- Цукор - 1,5 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія - 2 ст. л.
Час приготування: 50 хвилин
Кількість порцій: 4