Рецепт з яловичиною та морквою по-корейськи

Досить тривіальна, але безумовно безпрограшна комбінація обсмаженого м'яса, маринованої цибулі, свіжого огірка та гострої моркви по-корейськи. Салат з яловичини - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Яловичина - 150 г
  • Огірок - 150 г
  • Цибуля червона - 50 г
  • Морква - 150 г
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Оцет (для маринаду) - 1 ч. л.
  • Цукор (для маринаду) - 0.5 ч. л.
  • Вода (для маринаду) - 50 мл
  • Журавлина (для прикраси)
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Кількість порцій: 2

Яловичину нарізати тонкими смужками, попутно позбавляючи м'ясо від всіляких сухожиль і прожилок, і швидко обсмажити на розігрітій олії до рум'яності. Трохи посолити-поперчити і зняти з вогню.
Червону цибулю нарізати тонкими півкільцями і замаринувати в суміші оцту, води і цукру на 10 хвилин. Маринад злити. Огірок нарізати тонкими смужками.
За допомогою кулінарного кільця викласти салат шарами:
1 шар - обсмажена яловичина,
2 шар - маринована цибуля,
3 шар - огірок і трохи майонезу.
4 шар - морква по-корейськи.
Салат прикрасити журавлиною і тонко нарізаними слайсами свіжого огірка. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі