Досить тривіальна, але безумовно безпрограшна комбінація обсмаженого м'яса, маринованої цибулі, свіжого огірка та гострої моркви по-корейськи. Салат з яловичини - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Яловичина - 150 г
- Огірок - 150 г
- Цибуля червона - 50 г
- Морква - 150 г
- Майонез - 1 ст. л.
- Оцет (для маринаду) - 1 ч. л.
- Цукор (для маринаду) - 0.5 ч. л.
- Вода (для маринаду) - 50 мл
- Журавлина (для прикраси)
- Олія - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний (мелений) - за смаком
Кількість порцій: 2
Яловичину нарізати тонкими смужками, попутно позбавляючи м'ясо від всіляких сухожиль і прожилок, і швидко обсмажити на розігрітій олії до рум'яності. Трохи посолити-поперчити і зняти з вогню.
Червону цибулю нарізати тонкими півкільцями і замаринувати в суміші оцту, води і цукру на 10 хвилин. Маринад злити. Огірок нарізати тонкими смужками.
За допомогою кулінарного кільця викласти салат шарами:
1 шар - обсмажена яловичина,
2 шар - маринована цибуля,
1 шар - обсмажена яловичина,
2 шар - маринована цибуля,
3 шар - огірок і трохи майонезу.
4 шар - морква по-корейськи.
Салат прикрасити журавлиною і тонко нарізаними слайсами свіжого огірка. Смачного!
Салат прикрасити журавлиною і тонко нарізаними слайсами свіжого огірка. Смачного!
Коментувати