У всіх чоловіків, звичайно, є свої гастрономічні пристрасті. Ось мій чоловік, наприклад, може їсти моркву по-корейськи кожен день і в будь-яких поєднаннях (з грибами, кальмаром, яловичиною і т. д.). Тому, щоб порадувати його, я склала цей салат з ковбасою, корейською морквою і пекінською капустою (рецепт чисто моїх фантазій). Може, комусь стане в нагоді.
Інгредієнти
Морква по-корейськи
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Морква - 200 г
- Оцет (столовий) - 1 ст. л.
- Перець червоний пекучий (пластівці) - 1/4 ч. л.
- Коріандр (мелений) - 1/2 ч. л.
- Сіль - 1/4 ч. л.
- Часник - 1 зуб.
- Олія - 2 ст. л.
Салат
- Ковбаса (сервелат) - 100 г
- Огірок (середній) - 1 шт
- Капуста пекінська (середній качан) - 1/2 шт
- Кріп
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2