Корейська морква - продукт на мільйон! Її і в чистому вигляді їсти приємно, і в салат додавати дуже здорово. Салат з куркою і корейською морквою виходить яскравим, пікантним, з насиченим смаком і правильної консистенцією (є що пожувати). Любителям гострої моркви пропоную простий в приготуванні, ароматний недорогий салат з корейською морквою і куркою (курячим філе).
Інгредієнти для салату з корейською морквою
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Морква (середня) - 1 шт
- Філе куряче (варене або запечене) - 100 г
- Олія - 2 ст. л.
- Оцет (столовий 9%) - 2 ст. л.
- Перець чилі (пластівці) - 1/4 ч. л.
- Коріандр (мелений) - 1/2 ч. л.
- Часник - 2 зуб.
- Кінза
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 2