Салат з корейською морквою

Смачний і пісний салат з додаванням корейської моркви і огірки, з мисливськими ковбасками і сухариками, з ковбасою і копченої курки, з огірків і крабових паличок, з копченою куркою та грибами, з сухариків і шампіньйонів, з корейкою і курячим філе, з печінки і чорносливом, з шинкою і ківі, з буряка і грибів, з мідіями і печінкою, з сиром і сухариками, з шампіньйонами і омлетом. Салат купками з огірків і моркви по корейськи, рецепт без майонезу і на зиму, шарами і з фото. Святкові салати корейська морква гриби слоями, їжачок з корейською морквою. Готуйте і насолоджуйтеся!

Корейська морква - продукт на мільйон! Її і в чистому вигляді їсти приємно, і в салат додавати дуже здорово. Салат з куркою і корейською морквою виходить яскравим, пікантним, з насиченим смаком і правильної консистенцією (є що пожувати). Любителям гострої моркви пропоную простий в приготуванні, ароматний недорогий салат з корейською морквою і куркою (курячим філе).

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Морква (середня) - 1 шт
  • Філе куряче (варене або запечене) - 100 г
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Оцет (столовий 9%) - 2 ст. л.
  • Перець чилі (пластівці) - 1/4 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 1/2 ч. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Кінза

Салат з корейською морквою і курячими потрохами виходить дуже ситним і смачним. Можна використовувати курячі сердечка. Готуйте салат з яйцями, це смачно.

Інгредієнти

  • Яйце куряче - 2 шт
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Морква (морква використовується по-корейськи) - 100 г
  • Потрохи - 200 г
  • Майонез - 3 ст. л.

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 1

Пропоную вашій увазі салат з сиром, який подобається моєму чоловікові. Готую його виключно для нього, оскільки крім нього в родині більше ніхто не їсть корейську моркву.

Інгредієнти

  • Сир сулугуні (косичкою) - 50 г
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • М'ясо (варене, будь-яке, у мене гусак) - 150 г
  • Морква (по-корейськи) - 4-5 ст. л.
  • Майонез (або йогурт, сметана, змішані з гірчицею) - за смаком

Пікантний, насичений, смачний овочевий салат з баклажанів з гоструватим кисло-солодким смаком. Відмінний варіант урізноманітнити домашнє меню. Пробуємо?

Інгредієнти

  • Баклажан - 350 г
  • Перець солодкий червоний (у мене свіжоморожений) - 100 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор - 150 г
  • Морква (готова морква по-корейськи) - 100 г
  • Соус (Наршараб) - 1.5 ст. л.
  • Олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Оцет (яблучний) - 1 ст. л.
  • Мед (я брала коричневий цукор) - за смаком
  • Зелень - за смаком
  • Часник (видавити) - 3 зуб.

Досить тривіальна, але безумовно безпрограшна комбінація обсмаженого м'яса, маринованої цибулі, свіжого огірка та гострої моркви по-корейськи. Салат з яловичини - категорія рецепту.

Інгредієнти

  • Яловичина - 150 г
  • Огірок - 150 г
  • Цибуля червона - 50 г
  • Морква - 150 г
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Оцет (для маринаду) - 1 ч. л.
  • Цукор (для маринаду) - 0.5 ч. л.
  • Вода (для маринаду) - 50 мл
  • Журавлина (для прикраси)
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Кількість порцій: 2

Буряковий салат з перловою крупою - незвичайне, цілком ситне, самостійне блюдо. Дуже гарне поєднання перловки з буряком і морквою і дивовижний соус до них роблять салат багатим і чудовим на смак. Любителі цибулі можуть прошарувати один раз, замаринувавши його. Салат з буряка і перловою крупою універсальний. Не дивлячись на те, що він пісний, його можна подати хоч на свята, хоч в будні. Відваріть заздалегідь перлову крупу і буряк і ви швидко, прийшовши з роботи, зберете салат на вечерю.

Інгредієнти

салат

  • Крупа перлова - 200 г
  • Буряк - 150 г
  • Морква (по-корейськи) - 150 г

соус

  • Кріп - 0,5 пуч.
  • Петрушка - 0, пуч.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Часник - 2 зуб.
  • Цукор - 0,5 ч. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

У ньому ідеально підібрані всі інгредієнти, які можна додавати до смаку. Цей смачний салат з крабових паличок і корейської моркви стане не тільки смачним перекусом, але і відмінним блюдом навіть на святковий стіл. Всім звичний смак крабових паличок в поєднанні з кукурудзою можна легко урізноманітнити корейської морквою та огірками. В результаті виходить приголомшлива смачна страва. Бажано не залишати салат на другий день, оскільки він може скиснути (поєднання моркви, огірків і майонезу).

Інгредієнти

  • Крабові палички - 250 г
  • Морква - 200 г (по-корейськи)
  • Яйця - 3 шт
  • Кукурудза - за смаком (консервована)
  • Свіжі огірки - 2 шт
  • Майонез - за смаком

Кількість порцій: 2-4

Час приготування: 1 ч. 0 хв.

Фунчоза - це локшина, яка використовується в китайській, корейській, японській та інших азіатських кухнях. Рисова локшина дуже корисна і ситна, а готувати її можна з будь-якими інгредієнтами. Такі салати без мяса з моркви по корейськи можна сміливо готувати на вечерю і вживати в пост. Фунчоза (класичний рецепт) - дуже смачна і ситна рисова локшина, яку можна готувати з м'ясом, грибами, овочами та іншими інгредієнтами азіатської кухні. Вона завжди доречна в корейських і японських салатах, а також виступає як самостійне блюдо або гарнір. Суп з фунчозой також неймовірно смачний, ситний і в той же час легкий.

Інгредієнти

  • Фунчоза - 100 г
  • Морква - 1 шт
  • Огірок - 1 шт
  • Корейська приправа - за смаком
  • Оцет - 1 ч. ложка
  • Сіль - 0,5 ч. ложки
  • Рослинна олія - ​​3 ч. ложки
  • Цибуля - 1 шт
  • Часник - 2 зуб.

Кількість порцій: 2-4

Час приготування: 1 ч. 0 хв.

Прості, але дуже смачні салати з корейською морквою. Побалуйте свою слабку половинку цим кулінарним витвором з будь-якого приводу, і будьте впевнені, що ваші старання оцінять по достоїнству. Рецепти салатів не обов'язково повинні бути складними. Салат з корейської моркви "Кохана дружина" - найпростіший спосіб порадувати свою другу половинку ситною і смачною вечерею. Навіть початківець кухар впорається з цією стравою. Вона дуже смачна, ситна і незвичайна. Крім цього, цей простий і розкішний святковий салат можна урізноманітнити сухариками, зеленню і будь-якими інгредієнтами на ваш смак.

Кількість порцій: 3-5

Інгредієнти

  • Корейська морква - 250 г
  • Квасоля - 120 г (відварна або консервована)
  • Яловичина - 150 г (відварна)
  • Майонез - 150 г
  • Кетчуп - 100 г (або томатний соус)

Хороша в цьому році вродила фіолетова морква. На зиму заготовлено, ось і вирішив приготувати салат з цим красивим овочем. Приготував її як звичайну моркву по-корейськи, ну і вийшов такий легкий і ситний салат без майонезу, з корейською морквою і ковбасою з шампіньйонами. Можна використовувати і звичайну моркву, але мені більше сподобалася фіолетова. Пропоную і вам спробувати.

Інгредієнти

Морква по-корейськи

  • Морква (очищена, або стільки ж готової по корейськи) - 300 г
  • Перець болгарський (середній) - 1 шт
  • Лимон (приблизно 1/4 лимона) - 3 скибки
  • Часник - 3 зуб.
  • Коріандр (свіжозмелений) - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​8 ст. л.
  • Перець червоний пекучий (пір'ями) - 1/2 ч. л.
  • Соус (соєвий) - 6 ст. л.

Салат

  • Огірок - 300 г
  • Ковбаса (сервілат і варена, кожної у рівній частці) - 250 г
  • Печериці (консервовані, можна і різані 400 грам) - 1 бан.
  • Сир твердий - 200 г
  • Сіль

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 8

У всіх чоловіків, звичайно, є свої гастрономічні пристрасті. Ось мій чоловік, наприклад, може їсти моркву по-корейськи кожен день і в будь-яких поєднаннях (з грибами, кальмаром, яловичиною і т. д.). Тому, щоб порадувати його, я склала цей салат з ковбасою, корейською морквою і пекінською капустою (рецепт чисто моїх фантазій). Може, комусь стане в нагоді. Готуйте салати з олією, вони смачні.

Інгредієнти

Морква по-корейськи

  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Морква - 200 г
  • Оцет (столовий) - 1 ст. л.
  • Перець червоний пекучий (пластівці) - 1/4 ч. л.
  • Коріандр (мелений) - 1/2 ч. л.
  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Салат

  • Ковбаса (сервелат) - 100 г
  • Огірок (середній) - 1 шт
  • Капуста пекінська (середній качан) - 1/2 шт
  • Кріп

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2