Рецепт зі шпинатом, куркою і грибами

Не складний, досить швидкий рецепт смачного і красивого салату з куркою і шпинатом. Гармонійне поєднання всіх компонентів не залишить вас байдужими. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Шпинат - 60 г
  • Стегно куряче (відварене) - 1 шт
  • Печериці (консервовані, 1 банка = 400 гр нетто) - 0,5 бан.
  • Цибуля ріпчаста (маленька) - 0,5 шт
  • Горіхи кедрові - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Бальзамик (оцет бальзамічний) - 1 ст. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Спеції (за смаком: сіль, суміш мелених перців)
Шпинат порвати руками або нарізати. Викласти на блюдо. Цибулю порізати півкільцями і обдати окропом, щоб пішла гіркота. Викласти зверху на шпинат. Зверху викласти порізану кубиком курочку. З печериць злити зайву рідину і додати гриби до курки.
Прикрасити салат кедровими горіхами. Додати спеції за смаком. Зробити заправку для салату: змішати масло, бальзамічний оцет і мед. Заправити салат. Мед краще використовувати з "чоловічим" характером, з гірчинкою. У мене каштановий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі