Смачний, цікавий за складом салат з грибами і шпинатом, з відомими всім інгредієнтами, заправлений пікантним соусом. Цей салат порадує вас і в будні і в свята.
Інгредієнти
- Шпинат - 2 жмені
- Помідор (середнього розміру) - 3 шт
- Печериці - 200 г
- Бекон (нарізка, 6 шматків)
- Петрушка (5 - 6 гілочок свіжої зелені)
- Оливкова олія (3 ст.л. - в соус, 1 ст.л. для смаження) - 4 ст. л.
- Бальзамик (за смаком, може знадобитися більше.) - 1 ч. л.
- Перець рожевий - 1/2 ч. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6