Салат "Орігамі"

Салат з білої редьки і курки. Нещодавно спробувала цей салат з куркою в барі і відразу захотіла з вами поділитися. Можливо, комусь сподобається це смакове поєднання і захочеться урізноманітнити цим салатом Новорічний стіл.

Інгредієнти

  • Соєвий соус (2 ст. л. для млинців і 2 ст. л. в заправку) - 4 ст. л.
  • Філе куряче (варене) - 200 г
  • Редька біла (дайкон) - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Олія - ​​1 ч.л.
  • Оцет (винний, 6%) - 1 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Горіхи кедрові - 2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Беремо редьку (дайкон) і натираємо тонкими смужками. Посипаємо сіллю, скроплюємо оцтом, перемішуємо.
Варене куряче філе ріжемо тонкими смужками або розбираємо на великі волокна (саме волокна були в оригіналі).
Беремо яйця, по одному змішуємо з 1 ст. ложкою соєвого соусу, збиваємо вінчиком.
Невелику сковороду нагріваємо, змащуємо рослинним маслом, виливаємо суміш яйця з соєвим соусом і випікаємо млинець. Я підсмажувала з одного боку на повільному вогні, накривши кришкою, близько 3 хвилин. Далі також готуємо другий млинець.
Остигнули млинці звертаємо в трубочку, тонко ріжемо.
Змішуємо всі складові салату, кладемо на блюдо (тарілку).
Готуємо заправку: змішуємо майонез і соєвий соус. Поливаємо наш салат з білої редьки заправкою, посипаємо підсушеними на сковороді кедровими горішками. Всього доброго в Новому році!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі