Салат з дайкона і болгарського перця

Хочу запропонувати прості, легкі овочеві салати з олією і білої редьки дайкон. Я вже звертала вашу увагу на велику користь різних видів редьки для нашого організму. Редька дайкон ще й солодка, не має різкого запаху. Я вам дуже рекомендую цей рецепт салату з горошком, він смачний.

Інгредієнти

  • Дайкон (чиста вага) - 230 г
  • Перець болгарський (бажано червоний) - 60 г
  • Горошок зелений (у мене заморожені) - 20 г
  • Оцет (у мене винний) - 1/2 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень (у мене петрушка) - 3 гілочки

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 2

Редьку почистити, натерти на китайській тертці. Болгарський перець нарізати тонкими стрічками. Зелений горошок залити окропом на 1 хв, воду злити, промити холодною водою.
Додати горошок до салату. Влити оцет, рослинна олія, додати мелений чорний перець і сіль за смаком. Петрушку подрібнити, додати в салат. Для любителів гострого, можна додати часник і перець чилі. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі