Салат з редьки

Салат з редьки, із чорної і білої, з червоної і зеленої, з довгої і зимової, з китайської і японської редьки і яєць, рецепт з майонезом і яйцем, з моркви і редьки Дайкон. Чорна і біла редька, рецепти салатів. Салат з редькою, з білою і чорною редькою - це блюдо з давніх часів. У наших предків редька займала почесне місце на столі.

Зараз час прибирання редьки (дайкона) на городах. Якщо ви любите цей овоч, то пропоную вам ситний салат з курячого філе і білої редьки "Осінній" для домашньої сімейної вечері. Варіант простий в приготуванні, бюджетний. Пікантність цього осіннього салату в карамелізованої цибулі.

Інгредієнти

  • Соєвий соус (солодкий) - 2 ст. л.
  • Філе куряче (відварне, смажене або запечене) - 200 г
  • Редька (у мене дайкон, середнього розміру) - 1/2 шт
  • Цибуля-шалот (або ріпчаста) - 100 г
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Майонез - 1 ст. л.
  • Кріп

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 2

Це дивно простий салат з тертої редьки, який просто перевершить всі ваші очікування. Редька ідеально поєднується з гірчичним маслом. Інгредієнти прекрасно доповнюють один одного. Спробуйте! Щоб приготувати салат з тертої редьки, вам не знадобиться багато часу. Цей овочевий салат виходить дуже соковитим, ароматним, а також корисним. У редьці міститься багато вітамінів, також вона сприяє зміцненню імунітету. Щоб дізнатися, як приготувати терту редьку, вивчіть цей рецепт.

Інгредієнти

  • Редька - 2 шт (невелика)
  • Гірчичне масло - 2 ст. л.
  • Лимонний сік - 2 ч. л.
  • Сіль - за смаком (велика нейодована)
  • Чорний перець - за смаком (бажано мелений)

Кількість порцій: 1-2

Цей салат спробувала дуже давно, приблизно 25 років тому. Нещодавно заглянула в свою книгу з рецептами салатів і побачила несправедливо забутий рецепт. Ці недорогі салати із зеленої редьки з куркою дуже смачні, ситні і незвичайні. Раджу приготувати.

Інгредієнти

  • Редька (зелена редька) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста (велика) - 1 шт
  • Морква (середня) - 2 шт
  • Грудка куряча (можна взяти і інші частини курки, на приклад м'ясо стегенець) - 2 шт
  • Майонез (краще домашний) - 3 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1 ч. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 5

Дуже цікавий і яскравий салат з м'ясом, редькою і цибулею. Підійде на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Редька (зелена) - 200 г
  • М'ясо (запечене або варене) - 150 г
  • Олія (для фритюру і соусу) - 300 мл
  • Часник - 1 зуб.
  • Лимон (середній) - 0,3 шт
  • Жовток яєчний - 1 шт
  • Наршараб - 2 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Цибуля ріпчаста - 150 г
  • Яйце куряче (варені) - 2 шт
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Перець червоний пекучий
  • Борошно пшеничне / Борошно - 1 ст. л.
  • Зелень (для подачі)

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 6

Салат з білої редьки і курки. Нещодавно спробувала цей салат з куркою в барі і відразу захотіла з вами поділитися. Можливо, комусь сподобається це смакове поєднання і захочеться урізноманітнити цим салатом Новорічний стіл.

Інгредієнти

  • Соєвий соус (2 ст. л. для млинців і 2 ст. л. в заправку) - 4 ст. л.
  • Філе куряче (варене) - 200 г
  • Редька біла (дайкон) - 200 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Майонез - 2 ст. л.
  • Олія - ​​1 ч.л.
  • Оцет (винний, 6%) - 1 ст. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Горіхи кедрові - 2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Хочу запропонувати прості, легкі овочеві салати з олією і білої редьки дайкон. Я вже звертала вашу увагу на велику користь різних видів редьки для нашого організму. Редька дайкон ще й солодка, не має різкого запаху. Я вам дуже рекомендую цей рецепт салату з горошком, він смачний.

Інгредієнти

  • Дайкон (чиста вага) - 230 г
  • Перець болгарський (бажано червоний) - 60 г
  • Горошок зелений (у мене заморожені) - 20 г
  • Оцет (у мене винний) - 1/2 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Зелень (у мене петрушка) - 3 гілочки

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 2

Один з найулюбленіших салатів. Все в ньому гармонійно. Корисний, оскільки для заправки я використовую сметану. Дуже люблю їсти цей салат з редьки як намазку на свіжу булочку і з доповненням сиру в кульках-моцарелла. Зелена редька широко поширена на просторах нашої батьківщини, так само як і чорна. Але другий варіант овоча володіє більш м'якими смаковими якостями, а також нагадує чимось редис. Потрібно вживати коренеплід в їжу і отримувати від цього величезну користь.

Інгредієнти

салат

  • Редька (~ 150 200г) - 1 шт
  • Білок яєчний (варений) - 2 шт
  • Петрушка (рубана) - 2 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 0,5 ч. л.

заправка

  • Сметана (не жирна у мене, 15%) - 4 ст. л.
  • Жовток яєчний (варений) - 2 шт

для подачі

  • Моцарелла (маленькі кульки, можна взяти рикотту або будь-сирний м'який сир) - 10 шт
  • Булочка (вівсяні або хліб) - 2 шт

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Смачний і ніжний салат з білокачанної капусти з олією! Так мало витрат! Хочу нагадати вам один варіант простого і дешевого салату з редьки. До нього ви повернетеся еще не раз! Вітамінний, легкий, соковитий! Можна їсти хоч вдень, хоч вночі! Він обов'язково сподобається вам!

Інгредієнти для салату з редьки

  1. Капуста білокачанна / Капустa - 300 г
  2. Редька (зелена) - 1 шт
  3. Цибуля ріпчаста - 1 шт
  4. Цукор - 1,5 ст. л.
  5. Оцет (саме звичайний столовий білий!) - 1 ст. л.
  6. Спеції (сіль, мелений чорний перець) - за смаком
  7. Олія - ​​за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4