У нас триває акція "ми хворіємо і бастуємо" ввечері, крім салатиків нічого не вживаємо. Але, щоб не набридло одне і теж блюдо, салати придумуємо "на льоту" з наявних продуктів. Сьогодні мій поїдач квасолі був нагодований новим салатом з улюблених продуктів. Це розкішний святковий салат з червоної квасолі і курки.
Інгредієнти
- Квасоля консервована (червона, у власному соку) - 1 бан.
- Цибуля ріпчаста (невелика, можна взяти червону цибулю або шалот) - 1 шт
- Огірок (маринований) - 4 шт
- Курка (копчене стегенце або карпаччо, можна гриль, не відварну) - 300 г
- Соус (у мене соус з лісовими грибами)
Час приготування: 20 хвилин
Далі писати нічого, цибуля - мелкорезаний кубик, за бажанням можна обдати окропом або подмаріновати соком лимона або оцтом. Я цього не роблю, ми його любимо їсти живцем. Квасолю злити і добре промити. Курку в обраному стані розпустити соломкою. Також ріжемо мариновані огірки, солимо, перчимо, заправити готовим грибним соусом. Можна зробити самим на основі бешамель, обсмажені печериці з'єднати з бешамель і пробити блендером до однорідної консистенції. Салат з червоної квасолі і курки готовий! Власне, залишилося тільки голосно крикнути вглиб квартири "Їсти подано, сідайте жерти, будь ласка" і через 10 хвилин кадаврікі звільняють кухню, задоволені шлунково.
Коментувати