Салат за мотивами знаменитого Джеймі Олівера. Легкий, низькокалорійний, пікантний, смачний ... і т і! Захотілося зробити салат з морепродуктів і кабачків і ось знайшла цей рецепт на сайті знаменитості. Продукти трохи підмінила. Замість лайма взяла лимон, замість свіжого імбиру-сухий. Гостроту регулювала під себе. Просто в захваті!
Інгредієнти
- Креветки (неочищені, заморожені) - 200 г
- Цукіні (або кабачок з тонкою шкіркою (молодий)) - 200 г
- Оливкова олія (в оригіналі або соняшникова, або горіхова) - 2 ст. л.
- Цедра лимона (натерта зі свіжого лимона, або в оригіналі цедра лайма) - 1 ч. л.
- Сік лимонний (або в оригіналі лаймовий) - 1 ст. л.
- Імбир (у мене сухий, в оригіналі свіжий, за смаком) - 0.25 ч. л.
- Перець чилі (за смаком, я відрізала кілька кілець)
- Коріандр (сухий або свіжий) - 0.5 ч. л.
- Соєвий соус (натуральний, у мене солодкий, в оригіналі з невеликим вмістом солі) - 1 ст. л.
- Зелень (в оригіналі кінза, м'ята, у мене тільки петрушка, для подачі)
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 1