Варіант салату "Юність" з пісною заправкою. Відмінне доповнення до вечері або повноцінний гарнір, якщо ви на дієті. Категорія - літні пісні салати з олією. Швидко! Дешево! Смачно!
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa - 1/4 вилок
- Морква - 1/2 шт
- Яблуко - 1/2 шт
- Часник (маленький) - 1 зуб.
- Соєвий соус - 1 ст. л.
- Оцет (яблучний) - 1 ч. л.
- Олія - 2 ст. л.
Час приготування: 20 хвилин
Капусту нашаткувати довгою, тонкою соломкою.
Морквину почистити, натерти на крупній тертці або за допомогою овочечистки.
Змішати одну чайну ложку яблучного оцту з однією чайною ложкою води, вилити на капусту з морквою. Полити соєвим соусом. Перемішати і гарненько пом'яти руками. Капуста повинна стати м'якою і дати сік.
Половину великого, зеленого яблука очистити і нарізати соломкою. Видавити часник. Кількість вибираємо на свій смак.
Додати олію і перемішати. При подачі посипати зеленню. Смачного!
Коментувати