Салати з олією

Пісні і дієтичні, овочеві і святкові салати з оливковою і гарбузовою олією, рецепт з цибулею, фетою і куркою. Смачні салати з оливкової олії і брокколі, з пекінської капусти і вареного буряка, з цвітної капусти, пекінки і моркви. Рецепти на новий рік і на різдво. Салати на оливковій олії, з олією. Смачний овочевий салат заправлений олією. Готуйте і насолоджуйтеся!

Пропоную спробувати легкий, корисний і смачний салат з буряка і цибулі. Чисто жіночий. Заходьте в гості. Салати з олією, вони смачні.

Інгредієнти

салат

  • Буряк (середній) - 1 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Яблуко (великі, солодкі) - 2 шт
  • Цибуля ріпчаста (середня) - 1 шт

заправка

  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Цукор (з гіркою) - 1 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Перець чорний (бажано суміш перців: червоний, білий, чорний, запашний)

Маринад

  • Оцет (яблучний або виноградний, натуральний, 6%) - 2 ст. л.
  • Цукор (з гіркою) - 2 ч. л.

Дуже смачний, легкий і найголовніше корисний салат з капустою, печінкою тріски і олією. Його можна готувати хоч кожен день, він все одно не набридає. Поєднання продуктів - чудове! Це один з улюблених овочевих салатів!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
  • Огірок - 2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Сіль - 2 пуч.
  • Олія - ​​3 ст. л.

Любителям макаронів присвячується! Салат з тунцем, макаронами і олією. Спробуйте приготувати.

Інгредієнти

  • Макаронні вироби / Макарони - 250 г
  • Кукурудза - 250 г
  • Перець болгарський (червоний) - 100 г
  • Петрушка - 1/2 пуч.
  • Тунець (у власному соку) - 1 бан.
  • Оцет (яблучний) - 5 мл
  • Бальзамик - 15 мл
  • Оливкова олія - ​​60 мл
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Перець чорний - за смаком

Салати з олією по-корейськи дуже улюблені багатьма. Пропоную ще один варіант ситного, ароматного, в міру гострого, пікантного салату з квасолі та моркви з баклажанами. Пригощайтеся.

Інгредієнти

  • Квасоля (чорна) - 100 г
  • Баклажан (середні) - 2 шт
  • Морква (велика) - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Цибуля зелена - 2 ... 3 шт
  • Перець чорний
  • Перець червоний пекучий - 1 ч. л.
  • Оцет (9% столовий) - 1,5 ст. л.

Час приготування: 45 хвилин

Дуже яскравий, насичений за смаком салат з перцю, вареної квасолі і маринованої свинини. Залишитеся задоволені і ви, і ваша друга половина.

Інгредієнти

пісна основа

  • Квасоля - 100 г
  • Перець болгарський (червоний) - 1 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Помідори черрі - 5 шт
  • Кінза - 1 пуч.
  • Сіль
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​1 ст. л.
  • Листя салату / Салат - 4 шт

непісна добавка

  • Свинина (варена) - 200 г

маринад

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Оцет (столовий) - 3 ст. л.
  • Вода - 50 мл
  • Сіль - 1/2 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Перець чорний - 1/4 ч. л.
  • Перець чилі - 1/4 ч. л.
  • Олія - ​​2 ст. л.

Час приготування: 100 хвилин

Кількість порцій: 4

Цей салат з буряка і сиру фета можна приготувати за 5 хвилин на закуску - якщо нагрянули несподівані гості, або на заздалегідь заплановану вечірку. Я впевнений - в будь-якому випадку такі салати без майонезу з олією будуть непоганою прикрасою святкового столу. Він успішно поєднує солодкуватий смак буряка з солонуватим смаком фети, терпким ароматом петрушки, гостротою часнику і кислинкою від лимонного соку, яка згладжує гостроту часнику і жирність оливкового масла. За рахунок запікання в мікрохвильовці, буряк має дуже насичений, солодкуватий смак і зберігає всі соки. Я зробив пошук на схожий рецепт і знайшов салат з фетою і буряком, але він відрізняеться, тому хочу поділитися своїм рецептом.

Інгредієнти

  • Буряк (1/4 великого буряка) - 70 г
  • Сир фета - 50 г
  • Часник (середній) - 1 зуб.
  • Петрушка (5 гілочок)
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сік лимонний - 1 ст. л.
  • Сіль

Час приготування: 5 хвилин

Кількість порцій: 1

Цей салат з олією, тунцем і пекінською капустою 100% жіночий. Легкість йому надають овочі, а тунець і сухарики ситність. Для мене цей салат з сухариками замінює повноцінну вечерю. Салат з пекінської капусти також дуже смачний, спробуйте приготувати.

Інгредієнти

салат

  • Капуста пекінська - 100 г
  • Тунець - 0,5 бан.
  • Батон - 2 скибки
  • Оцет (яблучний оцет або лимонний сік) - 1 ч. л.
  • Перець солодкий - 100 г

заправка

  • Сіль - 1/4 ч. л.
  • Перець чорний
  • Оцет (яблучний оцет або лимонний сік) - 2 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 3

Ситні і смачні салати олією, вареної печінки кролика і огірків. Готується дуже просто і досить швидко! Цей салат безсумнівно прикрасить ваш стіл на свято.

Інгредієнти

  • Печінка кролика - 200 г
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана (20% жирності) - 1 ст. л.
  • Майонез - 2 ч. л.
  • Кетчуп - 1 ч. л.
  • Табаско (5 крапель)
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Вода - 1 л
  • Олія - ​​1 ч. л.
  • Зелень - 3 гілочки

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Тут ви дізнаєтеся, як приготувати два святкових салата з перцю, тунця і фети за 10 хвилин. Принадність цих салатів з олією в тому, що вам зовсім не потрібно прив'язуватися до якогось інгредієнта: ви можете замінити рибу обсмаженої курячої грудкою, замість перепелиних додати курячі яйця, а в якості зелені взяти базилік або кинзу. Крім того, раджу вам поекспериментувати з сухариками. Ними ви можете прикрасити готовий салат на Пасху. Кожен з цих салатів можна подати як у великому салатнику, так і в порційних піалах або склянках. Готуйте салат з рибою, він смачний.

Інгредієнти

  • Тунець - 1 шт (консерви)
  • Перепелині яйця - 8 шт (по 4 для кожного салату)
  • Зелена цибуля - 1 пуч.
  • Сир фета - 150 г
  • Огірок - 2 шт. (великий; по 1 в кожен вид салату)
  • Помідор - 1 шт
  • Сік лимона - 1 шт
  • Оливкова олія - ​​6 ст. л. (по 3 ст. ложки в кожен вид салату)
  • Чорний перець - за смаком
  • Сіль за смаком
  • Часточка лимона - 2-3 шт
  • Солодкий перець - 1 шт (можна взяти половину червоного і половину жовтого перцю)
  • Червона риба - 150-200 г

Смачні овочеві салати з олією, маринованими, солоними і свіжими огірками з цибулею. До відвареної картопельки з оселедцем - краще і не придумати! Заходьте, пригощаю.

Інгредієнти

Для салату

  • Огірок (свіжий середнього розміру) - 2 шт
  • Огірок солоний (середнього розміру) - 4 шт
  • Огірок маринований (середнього розміру) - 4 шт
  • Цибуля біла (велика) - 1 шт
  • Часник (великий) - 1 зуб.

Для заправки

  • Олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 0,5 ч. л.
  • Цукор (за смаком) - 0,5 ч. л.
  • Оцет (винний 6% за смаком) - 1 ст. л.
  • Гірчиця (солодка) - 1,5 ст. л.
  • Зелень (десять гілочок кропу) - 0,5 пуч.

Це найулюбленіший салат мого чоловіка - салат з чіпсами. Настільки улюблений, що він завжди допомагає мені його готувати! Хоча зазвичай його не заманиш на кухню. Ми готуємо ці добрі салати з яйцями і курячим філе на всі свята, байдужих не буває! Готуйте салати з олією, вони смачні.

Інгредієнти

  • Філе куряче (відварене) - 600 г
  • Шинка (я використовую курячу) - 400 г
  • Гриби (найсмачніші салати з лісовими грибами, але в наших лісах цього року грибів дуже мало, я використовувала шампіньйони) - 400 г
  • Огірок маринований - 400 г
  • Яйце куряче (варені "круто") - 7 шт
  • Сир твердий - 200 г
  • Чіпси (намагаюся використовувати чіпси без добавок, з сіллю / перцем. Якщо час дозволяє можна приготувати картоплю-пай самостійно) - 120 г
  • Майонез - 600 г
  • Часник - 5 зуб.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Олія - ​​3 ст. л.

Час приготування: 40 хвилин

Кількість порцій: 12