Рецепт з ананасом і маринованим огірком

Буває, що пара-трійка кілець ананасу залишаються невикористаними. І ось, на наступний день я готую цілком повсякденний салат. Нелюбителі ананасу в салатах взагалі нічого не помітять, оскільки ананас тут не домінує, це просто маленька солодка "нотка".

Інгредієнти

  • Капуста китайська - 100 г
  • Ананас (консервований) - 2 скибки.
  • Огірок маринований - 1 шт
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Зелень - за смаком
  • Олія - ​​за смаком
Основні інгредієнти. Якщо не боїтеся солодощі в салатах, сміливо беріть більше ананасу. Я, на мій жаль, не можу собі цього дозволити, оскільки чоловік і син солодкі салати не розуміють, а подібні повсякденні салати я готую для всієї родини)
Цибулю очистити, нарізати соломкою. Злегка пом'яти рукою (можна додати зовсім маленьку щіпку солі і цукру). Ананас і маринований огірок також нарізати соломкою.
Нашаткувати пекінську капусту. Для салатів я беру тільки м'яку частину листів.
Змішати нарізані інгредієнти, додати улюблену зелень, заправити олією. Просто, швидко і смачно! Пригощайтеся!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі