Рецепт з курки, горіхів і ананасів

Перевірене поєднання смаків - салат з куркою, ананасів з горіхами. Я знаю як мінімум п'ять різних варіантів салату з цих інгредієнтів, але мій улюблений - з куркою гриль з мигдалем і селерою. Цікавий і соковитий салат з ананасом і куркою, а також зі шматочками селери дуже смачний і готується легко і просто. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цей пікантний легкий салат. Курку я беру вже готову, гриль, можна взяти і відварну. Мигдаль цілком можна замінити волоськими горіхами, смак від цього точно не стане гірше. Селера надає свіжість, але якщо ви не любите цей овоч його можна замінити свіжими огірками. Незвично, але смачно!

Інгредієнти

  • Курка гриль - 200 г
  • Консервований ананас - 100 г
  • Селера - 2-3 шт (стебла)
  • Мигдаль - 70 г (смажений)
  • Грецький йогурт - 4 ст. ложки (без добавок)
  • Майонез - 3 ст. ложки
  • Сіль - 1/2 ч. ложки
  • Ананасовий сік - 3 ст. ложки (сік з консервованих ананасів)

Кількість порцій: 4

Курку поріжте великими шматками. Селеру і мигдаль наріжте кубиком.
Складіть їх в глибокий посуд, додайте консервований ананас, йогурт і майонез.
Посоліть, додайте ананасовий сік і гарненько все перемішайте. Салат готовий!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі