Рецепт салату з пекінки і шампіньйонів

Пропоную спробувати теплий салат з шампіньйонів і курки, який цілком можна подати в якості закуски до святкового столу на Великдень. Незважаючи на досить "важкі" інгредієнти, завдяки капусті і помідорів цей салат на Пасху виходить соковитим, свіжим і дуже смачним.

Інгредієнти

  • Грудка куряча (невелика, близько 350-400 г) - 1 шт
  • Шампіньйони - 300 г
  • Капуста пекінка - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Помідор (середній) - 1 шт
  • Сир твердий - 150 г
  • Майонез - за смаком
  • Сіль

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 2

Поки будемо займатися іншими інгредієнтами, поставимо варитися грудку. Для того, щоб вона була ароматна, я додаю до неї половину цибулини, разом з якою вони і варяться до готовності грудки. Оскільки в цей раз в магазині не виявилося пекінської капусти, я використовувала молоду білокачанну капусту, до речі, вийшло теж дуже смачно. Отже, шаткуємо дрібно капусту, якщо візьмете пекінську, то її можна нашаткувати побільше. Промащуємо тонкої сіточкою майонезом.
Помідор нарізаємо соломкою.
Печериці нарізаємо тонкими скибочками, додаємо до них половинку цибулі, яка залишилася, порізану дрібними кубиками, солимо за смаком і відправляємо тушкувати до готовності. Оскільки у мене вони були заморожені вже порізаними, то я їх додатково не розрізала. Поки тушкуються шампіньони, обробляємо на волокна грудку, додаємо в салат, промазуємо сіточкою майонезом.
Додаємо в наш салат готові гриби і посипаємо зверху твердим сиром, натертим на дрібній тертці. Подаємо теплим.
Ось так виглядає наш перемішаний салат з куркою і шампіньйонами.
Смачного!

Коментарі

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі