Легкий і свіжий розкішний святковий салат з простим набором продуктів. Дуже смачний і швидкий салат з тунця і листям салату. Перший раз приготувала його років 5 назад, всім дуже сподобався. З тих пір намагаюся завжди тримати в холодильнику баночку консервованого тунця у власному соку або в олії. Готується швидко і відразу подається на стіл. Рекомендую приготувати!
Інгредієнти
- Тунець (200 г) - 1 бан.
- Листя салату / Салат (айсберг, пекінська капуста) - 100 г
- Перець болгарський (великі, бажано різного кольору) - 2 шт
- Яйце куряче (варене) - 3 шт
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль за смаком
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Салат айсберг або інший хрусткий салат (пекінська капуста) нарізаємо тонкою соломкою
М'ясисті солодкі перці нарізаємо дрібними кубиками.
Яйця очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо.
Виливаємо з банки з тунцем рідину. Тунець викладаємо в миску і розминаємо виделкою.
До тунця додаємо овочі та яйця.
Перемішуємо, додаємо до смаку сіль, заправляємо майонезом і відразу подаємо на стіл. Салат з тунця і пекінської капусти готовий. Смачного!
Коментувати