Рецепт з тунцем і листям салату

Легкий і свіжий розкішний святковий салат з простим набором продуктів. Дуже смачний і швидкий салат з тунця і листям салату. Перший раз приготувала його років 5 назад, всім дуже сподобався. З тих пір намагаюся завжди тримати в холодильнику баночку консервованого тунця у власному соку або в олії. Готується швидко і відразу подається на стіл. Рекомендую приготувати!

Інгредієнти

  • Тунець (200 г) - 1 бан.
  • Листя салату / Салат (айсберг, пекінська капуста) - 100 г
  • Перець болгарський (великі, бажано різного кольору) - 2 шт
  • Яйце куряче (варене) - 3 шт
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Салат айсберг або інший хрусткий салат (пекінська капуста) нарізаємо тонкою соломкою
М'ясисті солодкі перці нарізаємо дрібними кубиками.
Яйця очищаємо від шкаралупи і подрібнюємо.
Виливаємо з банки з тунцем рідину. Тунець викладаємо в миску і розминаємо виделкою.
До тунця додаємо овочі та яйця.
Перемішуємо, додаємо до смаку сіль, заправляємо майонезом і відразу подаємо на стіл. Салат з тунця і пекінської капусти готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі