Салат "Наршараб" овочевий

Чудовий, соковитий, ароматний і легкий салат з руколи в весняному стилі. Так хочеться скоріше справжньої весни, щоб струмки, пташки, сонечко і яблуні в цвіту.

Інгредієнти

  • Листя салату / Салат (рукола) - 150 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Помідори черрі - 18 шт
  • Моцарелла (кульками) - 130 г
  • Авокадо - 1 шт
  • Лимон
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Гранатовий соус ( Наршараб) - за смаком
  • Горіхи кедрові (для прикраси) - за смаком
Листя руколи промити і обсушити (можна порвати на шматочки). Викласти на плоске блюдо.
Болгарський перець вичистити і нарізати квадратиками, помідори - навпіл. Авокадо очистити від шкірки, видалити кісточку. М'якоть нарізати кубиками і скропити соком лимона. Все скласти в простору миску.
Моцареллу нарізати такими ж кубиками. Посолити і поперчити за смаком, заправити невеликою кількістю соусу "Наршараб" і дуже обережно і акуратно перемішати, намагаючись не пом'яти шматочки авокадо і моцарелли.
Викласти салатну суміш на листя руколи і посипати обсмаженими горішками і ще трохи скропити соусом. У мене кедрових горішків не виявилося, присипала мигдалем. Вийшло смачно. Звичайно, наш салат з овочів буде виглядати набагато ефектніше, якщо використовувати моцарелу-міні, але я такий не знайшла, довелося взяти звичайними кульками і нарізати. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі