Рецепт з руколою і запеченою морквою

Дуже легкий і смачний салат з руколою. Прекрасне поєднання солодкої моркви, пряної руколи і кислинки гранатового соусу.

Інгредієнти

  • Наршараб (гранатовий соус або сік граната (4 ст.л.)) - 2 ст. л.
  • Рукола - 250 г
  • Сік лимонний - 0.5 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​40 мл
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль
  • Зіра
  • Перець чорний
  • Горіхи (жменька)
  • Морква - 4 шт

Час приготування: 50 хвилин

Ось наші основні інгредієнти.
Моркву помити, очистити і нарізати на четвертинки. Перемішати з сіллю, чорним перцем, 2-ма ст. л. олії і запекти в духовці. Запікати при темп. 200 град 30 хвилин.
Розмолоти зиру і перемішати з гарячою морквою.
Для заправки змішати гранатовий соус, лимонний сік і 40 мл олії. Нарізати дрібно часник і додати до суміші. Солити і перчити за смаком.
Заправити моркву і дати промаринуватися близько 20 хв.
Змішати рукколу і моркву, додати жменьку горіхів (у мене горіхова суміш) і подавати. Особливо смачно з білим солодким вином. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі