Смачний, ніжний, соковитий салат з куркою і кабачків. Ситний, але не важкий. Гармонійний, цікавий, він не залишить вас байдужими. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Кабачок цукіні (~ 150 гр) - 1 шт
- Стегно куряче (відварене або запечене) - 1 шт
- Горошок зелений (консервований) - 5 ст. л.
- Перець червоний пекучий - 1/3 шт
- Цибуля червона - 1/3 шт
- Олія (для смаження)
- Спеції (за смаком: сіль, перець)
- Огірок маринований - 4 шт
- Листя салату (3-4 листи) - 3 гілочки
- Сік лимонний - 1 ч. л.
У мене молодий цукіні, тому від шкірки я його не чистила. Нарізати цукіні кільцями і обсмажити до готовності в рослинному маслі. Тим часом з горошку злити зайву рідину і викласти горошок в салатник. Додати дрібно нарізаний стручковий гострий перець і цибулю нашатковану півкільцями.
Огірочки порізати маленьким кубиком як і курочку. Додати спеції і остиглі смажені кабачки.
Влити сік лимона і масло, що залишилося після смаження цукіні. Салат перемішати. У салатник викласти крупно порізані листя салату і зверху викласти наш салат з курки. Смачного!
Коментувати