Смачний, пряний, цікавий салат з листя салату і кабачків з мінімуму компонентів. Пригощайтеся!
Інгредієнти
- Кабачок (розміром з долоню) - 1 шт
- Горошок зелений (консервований) - 5 ч. л.
- Листя салату / Салат - 5 гіл.
- Базилік - 3 гіл.
- Оливкова олія (за смаком)
- Сіль (за смаком, краще сванська або адигейська)
- Оцет (винний) - 2 ч. л.
З молоденького кабачка шкірку можна не зчищати. Нарізати кабачок тонкою соломкою і обсмажити до готовності в рослинному маслі. У салатник довільно нарвати листя салату, викласти горошок і нашаткувати листя базиліка.
Додати сіль, оливкову олію і винний оцет. Салат акуратно перемішати. Смачного!
Коментувати