Салат «Фердинанд» зі смаженим кабачком

Смачний, пряний, цікавий салат з листя салату і кабачків з мінімуму компонентів. Пригощайтеся!

Інгредієнти

  • Кабачок (розміром з долоню) - 1 шт
  • Горошок зелений (консервований) - 5 ч. л.
  • Листя салату / Салат - 5 гіл.
  • Базилік - 3 гіл.
  • Оливкова олія (за смаком)
  • Сіль (за смаком, краще сванська або адигейська)
  • Оцет (винний) - 2 ч. л.
З молоденького кабачка шкірку можна не зчищати. Нарізати кабачок тонкою соломкою і обсмажити до готовності в рослинному маслі. У салатник довільно нарвати листя салату, викласти горошок і нашаткувати листя базиліка.
Додати сіль, оливкову олію і винний оцет. Салат акуратно перемішати. Смачного!

Додати новий коментар

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі