Салат "Визнання"

Простий і смачний салат з тунцем і маринованих огірків прикрасить ваш новорічний стіл. Завжди знайдеться в холодильнику банка рибних консервів, маринованих огірочків, моркви і яйця, ну а рис внесе пікантну нотку в цей рецепт салату.

Інгредієнти

  • Консерви рибні (філе тунця натуральне (шматочки)) - 1 бан.
  • Цибуля ріпчаста (маленька цибулина) - 1 шт
  • Огірок маринований (корнішони) - 5 шт
  • Морква - 1 шт
  • Яйце куряче - 4 шт
  • Майонез
  • Сіль
  • Петрушка (для прикраси)
  • Рис - 2 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Консервоване філе тунця нарізати дрібними шматочками.
Ріпчасту цибулю подрібнити.
Мариновані огірки (корнішони) нарізати соломкою.
Моркву (1 шт.) відварити, нашаткувати на корейської тертці.
Відокремити білки від жовтків. Натерти жовтки на дрібній тертці.
Рис відварити в підсоленій воді. Промити в холодній воді. Салат ми будемо укладати шарами. Самий верхній шар у нас буде рисовий, тому на дно ємності ми викладаємо шар рису. Миску попередньо вистелити харчовою плівкою для зручності виїмки салату в подальшому.
Далі викладаємо шар нарізаного м'яса тунця. Зробити майонезну сіточку.
Далі шар подрібненої ріпчастої цибулі.
Далі шар нарізаних соломкою маринованих огірочків. Зробити майонезну сіточку.
Далі шар натертих жовтків. Цей шар злегка посолити. Зробити майонезну сіточку.
Далі шар натертої морквяної соломки. Зробити майонезну сіточку.
Потім шар натертих яєчних білків. Зробити майонезну сіточку.
Миску з викладеними шарами салату перевернути на плоске блюдо, посипати желтковой соломкою, прикрасити вирізаними з яєць квітами і гілочками петрушки.
Новорічний салат з тунця і маринованих огірків готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі