М'ясний рецепт на Новий рік

Сьогодні розповім вам ще один варіант салату на Новий рік - це м'ясний салат з яловичини! Відварна яловичина, цибуля і огірки - основні інгредієнти, які будуть потрібні для цього смачного салату. Для приготування цього новорічного салату вам знадобиться мінімум інгредієнтів, але, повірте, він виходить неймовірно смачним і ніжним! Обов'язково добре відваріть яловичину, тому що вона повинна бути трохи сухуватою, щоб ввібрати майонез. Замість червоної цибулі можна взяти білу, але з червоною салат виглядає більш яскравим і насиченим. Подавати такий салат можна за допомогою спеціальних формочок, вирізаних з пластикової пляшки. Обов'язково порадуйте своїх близьких таким салатом! Можна готувати як салат на день народження. Спробуйте!

Інгредієнти

  • Відварна яловичина - 400 г
  • Цибуля - 2 шт
  • Мариновані огірки - 4-6 шт
  • Оцет 70% - 2 ст. л.
  • Майонез - 1/2 скл.
  • Сіль за смаком
  • Перець - за смаком

Кількість порцій: 4-5

Час приготування: 25 хв

Для початку замаринуйте цибулю: для цього наріжте її невеликими шматочками, залийте окропом, додайте оцет, посоліть і поперчіть. Залиште на деякий час.
Далі добре відварену яловичину подрібніть, додайте нарізані тонкими смужками огірки. Огірків в пропорції має бути трохи менше, ніж м'яса. Далі додайте замариновану цибулю, посоліть і поперчіть салат.
Заправте салат майонезом і подайте порційно, прикрасивши тонкими смужками, вирізаними з огірка з допомогою овочечистки. М'ясний салат на Новий рік готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі