Салат "Рандеву" з курячого філе

Ще один новорічний салат з капусти, який прикрасить ваш святковий стіл.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 150 г
  • Капуста білокачанна / Капустa - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Картопля - 1 шт
  • Майонез
  • Сіль
  • Кріп
  • Олія (для обсмажування картопляної соломки)

Час приготування: 60 хвилин

Капусту нашаткувати дрібною соломкою (якщо капуста твердих сортів, її слід трохи пом'яти руками).
Куряче філе відварити в підсоленій воді, нарізати дрібними кубиками.
Яйця відварити, а потім натерти на дрібній тертці.
Картоплю нашаткувати на тертці корейської.
Картопляну соломку промити холодною водою для видалення крохмалю.
Потім обсмажити у фритюрі.
Для прикраси салату картоплю нашаткувати тонкими слайсами, скріпити слайси в формі трояндочок зубочистками. Обсмажити у фритюрі.
Картоплю пай викласти на паперовий рушник для видалення надлишок олії, злегка посолити.
На блюдо викласти шар капустяної соломки (зробити майонезну сіточку).
Далі викласти шар курячого філе, нарізаного дрібними кубиками (зробити майонезну сіточку).
Далі викласти шар яєчної соломки (зробити майонезну сіточку), при необхідності посолити за смаком.
Далі посипати нарізаною зеленню кропу.
Салат посипати зверху картопляної соломкою. Прикрасити за смаком. Салат готовий! Готуйте салати новорічні.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі