Пізня осінь має свої сезонні фрукти, такі як хурма і гранат. Вони в цей час продаються на кожному куті, і по кишені майже всім. Ці плоди можна їсти не просто так, а придумати з них осінній салат. Рецепт осіннього салату з апельсином, хурмою і гранатом вийшов простим, швидким, вітамінним і дуже корисним, а це так важливо в холодні дні. Запасіться вітамінами, дізнавшись про те, як приготувати салат з хурмою і гранатом. У ньому поєднується кислий, солодкий і солоний смак. Уявляєте, яке задоволення отримають ваші рецептори? Буде незвично!
Інгредієнти
- Цибулина фенхеля - 1 шт
- Хурма - 1-2 шт
- Ріпчаста червона цибуля - 0,5 шт
- Латтук - 220 г
- Гранатові зерна - 50 г
- Лимон - 1 шт
- Апельсин - 1 шт
- Мед - 1 ст. л.
- Оливкова олія - 50 мл
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець - за смаком
- Цибуля-шалот - 0,25 шт
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв
Для початку зробіть заправку. Зніміть цедру тонкою смужкою з лайма і апельсина. Цибулю-шалот дуже дрібно наріжте. Додайте до цих інгредієнтів мед, сіль, перець і масло. Заправку ретельно перемішайте.
Хурму промийте і наріжте тонкими кружальцями.
Фенхель наріжте півкільцями, також поступите з ріпчастою цибулею.
Потім нарвіть в салатницю промитий латук, викладіть хурму, фенхель і цибулю. Посипте інгредієнти гранатом і полийте заправкою. Осінній салат готовий! Смачного!
Коментувати