Салат з хурмою і гранатом

Пізня осінь має свої сезонні фрукти, такі як хурма і гранат. Вони в цей час продаються на кожному куті, і по кишені майже всім. Ці плоди можна їсти не просто так, а придумати з них осінній салат. Рецепт осіннього салату з апельсином, хурмою і гранатом вийшов простим, швидким, вітамінним і дуже корисним, а це так важливо в холодні дні. Запасіться вітамінами, дізнавшись про те, як приготувати салат з хурмою і гранатом. У ньому поєднується кислий, солодкий і солоний смак. Уявляєте, яке задоволення отримають ваші рецептори? Буде незвично!

Інгредієнти

  • Цибулина фенхеля - 1 шт
  • Хурма - 1-2 шт
  • Ріпчаста червона цибуля - 0,5 шт
  • Латтук - 220 г
  • Гранатові зерна - 50 г
  • Лимон - 1 шт
  • Апельсин - 1 шт
  • Мед - 1 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​50 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Цибуля-шалот - 0,25 шт

Кількість порцій: 4

Час приготування: 20 хв

Для початку зробіть заправку. Зніміть цедру тонкою смужкою з лайма і апельсина. Цибулю-шалот дуже дрібно наріжте. Додайте до цих інгредієнтів мед, сіль, перець і масло. Заправку ретельно перемішайте.
Хурму промийте і наріжте тонкими кружальцями.
Фенхель наріжте півкільцями, також поступите з ріпчастою цибулею.
Потім нарвіть в салатницю промитий латук, викладіть хурму, фенхель і цибулю. Посипте інгредієнти гранатом і полийте заправкою. Осінній салат готовий! Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі