Смачний і ошатний салат з крабових паличок і моркви на святковий стіл.
Час приготування: 30 хвилин
Інгредієнти
- Крабові палички - 3 шт
- Морква (велика) - 1 шт
- Сир твердий - 200 г
- Часник - 1 зуб.
- Майонез - 3 ст. л.
- Сіль
- Кунжут - 1/3 скл.
- Петрушка
- Листя салату / Салат
Інгредієнти для приготування закуски.
Крабові палички порізати кубиками
Твердий сир натерти на дрібній тертці.
У миску додати натертий сир (200 гр.) і пропущений через часниковий прес 1 зуб. часнику, додати 2 ст. ложки (без гірки) майонезу. Суміш перемішати, при необхідності додати сіль за смаком.
Відварити і натерти моркву на дрібній тертці. До натертої моркви додати 1 ст. ложку (без гірки) майонезу. Суміш перемішати.
У частину суміші сиру і часнику додати кубик крабової палички, скачати кульку завбільшки з волоський горіх.
Рівномірним шаром покрити сирну кульку морквяним фаршем, потім готову кульку обваляти в кунжутному насінні. Салат з крабових паличок і моркви готовий. Смачного!
Коментувати