Пісний салат з великою кількістю інгредієнтів
Інгредієнти
- Квасоля (сира, можна замінити на 2 баночки консервованої) - 1 скл.
- Капуста квашена - 300 г
- Цибуля червона (середніх розмірів) - 4 шт
- Кукурудза - 1 бан.
- Огірок (свіжий, середніх розмірів) - 2 шт
- Морква (середніх розмірів) - 3 шт
- Картопля (середніх розмірів) - 3 шт
- Селера черешкова (3 стебла)
- Цибуля зелена - 1 пуч.
- Оливкова олія (можна використовувати будь-яку рослинну олію) - 6 ст. л.
- Сіль - 3 щіпки
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 5
Квасолю, картоплю, моркву необхідно попередньо зварити. Цибулю червону і зелену нарізаємо дрібно, огірки натираємо на крупній тертці, віджавши в кінці сік. Зварені картоплю і моркву необхідно очистити від шкірки і нарізати кубиками. Селеру нарізати дрібніше, тому що його стебло досить грубе. Потім збираємо всі інгредієнти за списком, перемішуємо і заправляємо оливковою олією (можна додати будь-яку олію на свій смак; додатково до оливкової олії я додавала 1 ст. л. лляну). Готуйте пісні салати з квасолі. Смачного!
Коментувати