Брюссельська капуста, рис і гранат

Дуже люблю використовувати ароматний рис саме в салатах. Сьогодні хочу запропонувати вам цікаве поєднання брюссельської капусти з рисом, гранатом і смаженим фундуком. Зверніть увагу на заправку, я думаю, що вона підійде до багатьох салатів.

Інгредієнти

  • Рис (білий ароматний рис) - 1 пакет
  • Капуста брюссельська (у мене заморожена) - 400 г
  • Фундук (смажений, очищений) - 50 г
  • Гранат (зерна) - 0,5 скл.
  • Сироп полуничний - 1 ст. л.
  • Цедра лайма - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців (за смаком)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Відварити рис протягом 15 хвилин. Капусту відварити протягом 10 хвилин. Вийняти її з води.
Нарізати на половинки.
Горіхи скласти в пакет і пройтися зверху качалкою, щоб вони розпалися на невеликі шматочки.
Змішати в мисці капусту, зерна граната і горіхи.
Додати рис, перемішати. Заправити салат сумішшю з оливкової олії, полуничного сиропу, цедри лимона. Посолити і поперчити за смаком.
Смачного вам і вашим близьким!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі