Дуже люблю використовувати ароматний рис саме в салатах. Сьогодні хочу запропонувати вам цікаве поєднання брюссельської капусти з рисом, гранатом і смаженим фундуком. Зверніть увагу на заправку, я думаю, що вона підійде до багатьох салатів.
Інгредієнти
- Рис (білий ароматний рис) - 1 пакет
- Капуста брюссельська (у мене заморожена) - 400 г
- Фундук (смажений, очищений) - 50 г
- Гранат (зерна) - 0,5 скл.
- Сироп полуничний - 1 ст. л.
- Цедра лайма - 1 ч. л.
- Оливкова олія - 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Суміш перців (за смаком)
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 4
Відварити рис протягом 15 хвилин. Капусту відварити протягом 10 хвилин. Вийняти її з води.
Нарізати на половинки.
Горіхи скласти в пакет і пройтися зверху качалкою, щоб вони розпалися на невеликі шматочки.
Змішати в мисці капусту, зерна граната і горіхи.
Додати рис, перемішати. Заправити салат сумішшю з оливкової олії, полуничного сиропу, цедри лимона. Посолити і поперчити за смаком.
Смачного вам і вашим близьким!
Коментувати