Зимовий рецепт з хурмою і гранатом

Оригінальне поєднання інгредієнтів. Смак свіжий!

Інгредієнти

Основні

  • Сир м'який - 3 ст. л.
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Гранат (зернятка) - 4 ст. л.
  • Хурма - 1 шт
  • Фісташки - 2 ст. л.
  • Капуста пекінська (тільки зелена частина) - 0,25 шт

заправка

  • Апельсин - 0,5 шт
  • Лайм - 1 шт
  • Мед - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Приготувати заправку: з'єднати всі інгредієнти (з цитрусових вичавити сік) і перемішати до стану емульсії.
На блюдо укласти листя салату (порвати руками), пекінської капусти і посипати півкільцями цибулі. Додати половину салатного заправлення і перемішати.
Потім, укласти тонкі кільця (або півкільця) стиглої хурми (у мене сорт "Корольок"), шматочки сиру. Додати дрібно рубані фісташки. Завершити все зернами гранату та полити заправкою. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі