Салат з гранатом

Як приготувати салат з гранатом, копченою куркою і сухариками, з сиром і гранатою, купками з горіхами, з пекінською капустою і ковбасою, рецепт з гранатами і мясом.

Смачний салат з приємною кислинкою гранатових зерен добре поєднується з куркою і буде хорошим доповненням в новорічну ніч, спробуйте.

Інгредієнти

У салат

  • Листя салату / Салат - 100 г
  • Морква - 1 шт
  • Пармезан - 20 г
  • Гранат
  • Оливкова олія - ​​3 ст. л.
  • Сіль за смаком

для грінок

  • Хліб
  • Порошок часниковий - 2 пуч.
  • Базилік - 2 пуч.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Оригінальне поєднання інгредієнтів. Смак свіжий!

Інгредієнти

Основні

  • Сир м'який - 3 ст. л.
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
  • Цибуля червона - 1 шт
  • Гранат (зернятка) - 4 ст. л.
  • Хурма - 1 шт
  • Фісташки - 2 ст. л.
  • Капуста пекінська (тільки зелена частина) - 0,25 шт

заправка

  • Апельсин - 0,5 шт
  • Лайм - 1 шт
  • Мед - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 2

Свіжий, соковитий і ароматний салат з гранатом. Прекрасно підійде до смаженого, запеченого і приготовленого на вугіллі м'яса.

Інгредієнти

  • Цибуля червона - 1 шт
  • Гранат - 1 шт
  • Сумах - 1 ч. л.

Стільки смаків в ньому прекрасно поєднуються і гармонійно доповнюють один одного! Виходить повноцінна і самодостатня страва. Мені цей салат без майонезу подобається беззастережно, хочу з усіма поділитися. Рецепт цього салату я знайшла в інтернеті.

Інгредієнти

салат

  • Булгур - 100 г
  • Огірок (середнього розміру) - 1 шт
  • Рукола - 2 жменьки
  • Журавлина (в'ялена) - 1 жменька
  • Фісташки - 100 г
  • Гранат (невеликий) - 1 шт
  • Сік (сік з половинки або з цілого апельсина) - 50 мл

заправка

  • Оливкова олія - ​​за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком
  • Сік гранатовий - за смаком
  • Оцет (червоний винний) - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Дуже свіжий і пікантний салат з гранатом і грушею. Гостренька заправка компенсує солодкість груші і жирність кокоса, зерна граната і насіння надають хрустінку. Рецепт з журналу.

Інгредієнти

салат

  • Листя салату - 10 шт
  • Груша - 1 шт
  • Гранат (зерна) - 1/2 скл.
  • Петрушка - 5 гіл.
  • Насіння гарбузове - 1/4 скл.
  • Кокос - 1/4 шт
  • Кунжут - 2 ч. л.
  • Кориця (мелена) - 1 пуч.

заправка

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Оцет (винний) - 2/3 ст. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 1/2 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Цей салат із студентських років, коли все рецептики записувалися в особливий зошит (я думаю, це багатьом знайоме). Цього зошита вже давно немає, а салат досі радує своїм смаком. Цей салат з капусти з гранатом свіжий, легкий і абсолютно не набридає. При всій простоті приготування та складу в сезон гранатів цей салат незмінно займає своє місце на нашому святковому столі.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 0,5 кг
  • Гранат (кисло-солодкий, середній) - 1 шт
  • Цибуля червона (невелика) - 1 шт
  • Грудка куряча (копчена) - 0,5 шт
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Сік лимонний (або регулюйте за смаком) - 1 ст. л.
  • Майонез (за смаком)

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 6

Дуже просто, швидко і корисно! Готуйте салат з гранату, фети і шпинату, це смачно.

Інгредієнти

салат

  • Шпинат - 300 г
  • Фета - 100 г
  • Гранат - 4 ст. л.

заправка

  • Мед - 1,5 ч. л.
  • Оливкова олія - 3 ст. л.
  • Сік гранатовий - 4 ст. л.
  • Оцет (білий, винний) - 1 ст. л.

Яскравий, корисний і смачний салат з гранатом! Рецепт знайшла в одному американському блозі. Поєднання граната і дикого рису виявилося неймовірно смачним і гармонійним, а заправка тільки підкреслила цей дует. Такий салат прекрасно може замінити обід або вечерю.

Інгредієнти

для салату

  • Рис дикий - 100 г
  • Гранат - 1 шт
  • Фета - 150 г
  • Листя салату / Салат (великий (в оригіналі капуста калі)) - 1 пуч.
  • Мигдаль (можна замінити волоськими горіхами) - 1 горст.

для заправки

  • Цибуля-шалот (велика) - 2 шт
  • Оливкова олія (1 ст.л. - для смаження, інші в заправку.) - 5 ст. л.
  • Вода - 4 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Оцет (винний) - 1 ч. л.
  • Сіль за смаком)
  • Сік лимонний - 2 ст. л.

Час приготування: 65 хвилин

Кількість порцій: 2

Відзначали ми всією фірмою Новий рік в улюбленому грузинському ресторані, в якому завжди дуже смачно і ситно пригощає колоритний господар. Так ось приготував він нам найпопулярніший в його ресторані салат з гранату і буряка. Сказати що це смачно - нічого не сказати. А найголовніше - це дуже просто і доступно. В цей же день записала рецепт для себе і ось тепер буду готувати його не один раз.

Інгредієнти

  • Яловичина (відварна (краще лопатка)) - 100 г
  • Огірок (солоний (середній)) - 1 шт
  • Буряк (відварний (середній)) - 1 шт
  • Гранат - 1 шт
  • Тартар (можна більше) - 4 ст. л.

Незважаючи на салатну заправку і сир, я б сказала, що це десерт. Незвичайний салат з гранатом і моцарелою. Смачно!

Інгредієнти

  • Хурма - 2 шт
  • Моцарелла - 80 г
  • Олія кунжутна - 1 ст. л.
  • Гранат (зерна) - 1/4 шт
  • Сік лимонний - 1 ч. л.
  • Майоран (сушений) - 1/2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Цукор (за смаком)

Дуже люблю використовувати ароматний рис саме в салатах. Сьогодні хочу запропонувати вам цікаве поєднання брюссельської капусти з рисом, гранатом і смаженим фундуком. Зверніть увагу на заправку, я думаю, що вона підійде до багатьох салатів.

Інгредієнти

  • Рис (білий ароматний рис) - 1 пакет
  • Капуста брюссельська (у мене заморожена) - 400 г
  • Фундук (смажений, очищений) - 50 г
  • Гранат (зерна) - 0,5 скл.
  • Сироп полуничний - 1 ст. л.
  • Цедра лайма - 1 ч. л.
  • Оливкова олія - ​​1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців (за смаком)

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4