Хрусткий салат з грушею і гранатом

Дуже свіжий і пікантний салат з гранатом і грушею. Гостренька заправка компенсує солодкість груші і жирність кокоса, зерна граната і насіння надають хрустінку. Рецепт з журналу.

Інгредієнти

салат

  • Листя салату - 10 шт
  • Груша - 1 шт
  • Гранат (зерна) - 1/2 скл.
  • Петрушка - 5 гіл.
  • Насіння гарбузове - 1/4 скл.
  • Кокос - 1/4 шт
  • Кунжут - 2 ч. л.
  • Кориця (мелена) - 1 пуч.

заправка

  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Оцет (винний) - 2/3 ст. л.
  • Мед - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 1/2 ч. л.
  • Часник - 1 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний (мелений) - за смаком

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 4

Зубчик часнику очистити і порізати дрібно. Змішати всі інгредієнти заправки. Листя салату промити, обсушити, складіть стопкою, поріжте спочатку уздовж на 3-4 частини, потім поперек, щоб вийшли невеликі квадрати.
Грушу наріжте невеликими тонкими скибочками. Кокос очистіть від шкаралупи і наріжте за допомогою овочечистки. На сухій сковороді обсмажте гарбузове насіння і насіння кунжуту.
У мисці з'єднайте інгредієнти салату, додайте зерна граната, насіння, полийте заправкою. Перед подачею посипте щіпкою кориці.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі