Люблю я червону капусту, але рідко її можна у нас купити, а тут як на замовлення привезли, ось і салат свій улюблений в черговий раз приготувала, салат з капустою і чорносливом, угощайтесь!
Інгредієнти
- Капуста червонокачанна (невеликий) - 1 вилок
- Чорнослив - 100
- Олія - 6 ст. л.
- Бальзамик - 3 ст. л.
- Сік лимонний - 3 ст. л.
- Чорний перець
- Перець червоний пекучий
- Сіль
- Рис
Час приготування: 30 хвилин
Для цього рецепта нам знадобиться рис. Пакетики з рисом опустити в киплячу, підсолену воду і варити до готовності.
Червонокачанну капусту нашаткувати.
Чорнослив (потрібне м'який, свіжий, якщо він не свіжий, сухий, то треба його попередньо замочити в заправці для салату. Мені пощастило, чорнослив був мягчайшій) дрібно нарізати, додати до капусти.
Приготуємо заправку. У миску влити 6 ст. л. рослинного масла, 3 ст. л. бальзамика, 3 ст. л. лимонного соку, поперчити чорним і червоним перцем, добре перемішати.
Влити заправку в салат, посолити і добре перемішати.
Ось і рис зварився. Подавати салат з гарніром з рису. Смачного!
Коментувати