Рецепт з червоною капустою

Люблю я червону капусту, але рідко її можна у нас купити, а тут як на замовлення привезли, ось і салат свій улюблений в черговий раз приготувала, салат з капустою і чорносливом, угощайтесь!

Інгредієнти

  • Капуста червонокачанна (невеликий) - 1 вилок
  • Чорнослив - 100
  • Олія - ​​6 ст. л.
  • Бальзамик - 3 ст. л.
  • Сік лимонний - 3 ст. л.
  • Чорний перець
  • Перець червоний пекучий
  • Сіль
  • Рис

Час приготування: 30 хвилин

Для цього рецепта нам знадобиться рис. Пакетики з рисом опустити в киплячу, підсолену воду і варити до готовності.
Червонокачанну капусту нашаткувати.
Чорнослив (потрібне м'який, свіжий, якщо він не свіжий, сухий, то треба його попередньо замочити в заправці для салату. Мені пощастило, чорнослив був мягчайшій) дрібно нарізати, додати до капусти.
Приготуємо заправку. У миску влити 6 ст. л. рослинного масла, 3 ст. л. бальзамика, 3 ст. л. лимонного соку, поперчити чорним і червоним перцем, добре перемішати.
Влити заправку в салат, посолити і добре перемішати.
Ось і рис зварився. Подавати салат з гарніром з рису. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі