Варіант з рисом і куркою

Хочу поділитися з вами дуже простим, але тим не менш смачним салатом з куркою, рисом і чорносливом! Приготувавши цей салат з сиром хоч раз, впевнена, що ви станете його готувати на кожне свято! Напевно, всі його принади якраз в простоті! Готується просто, швидко і з найпростіших інгредієнтів. Пропоную оформити святкову подачу, порційно! По-моєму, досить-таки непогано вийшло)

Інгредієнти

  • Грудка куряча - 200 г
  • Рис - 100 г
  • Огірок - 1 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Чорнослив - 100 г
  • Майонез - 70 г

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 3

Приготуємо 3 невеликих сервірувальних кільця, якщо готуєте 1 велику порцію, то тоді візьміть 1 велике кільце.
Рис басматі білий ароматний відварити до готовності, посолити за смаком.
Курячі грудки теж відварити. Нарізати всі інгредієнти дрібно - огірок, курячу грудку, чорнослив, яйця відварні, сир натерти на дрібній тертці.
Викласти в кільця шарами, промазуючи кожен шар злегка майонезом. Шари - рис - куряча грудка - чорнослив - огірок - яйця - сир.
Охолодити салат в холодильнику не менше 1 години, зняти сервировочное кільце і прикрасити за бажанням. Подавати відразу. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі