Хресна мого внука служить при церкві, веде дитячу церковну школу. Якось, кілька років тому, на Пасху, мені пощастило зазирнути в трапезну. Я була настільки здивована, шикарно накритим столом. Мені завжди здавалося, що страви там виставляють по-простому - гіркою і все. А тут - я потрапила в якусь казку. Страви були прикрашені так, що я довго стояла і з подивом і не могла відірватися від цієї краси. А яка атмосфера стояла навколо. Було так легко і спокійно. Я роздобула там цей рецепт. Цей смачний салат на Пасху готую часто.
Інгредієнти для салату з чорносливом
- Горох (нут) - 150 г
- Буряк - 2 шт
- Огірок солоний - 100 г
- Чорнослив - 50 г
- Соєвий соус - 2 ст. л.
- Оливкова олія - 3 ст. л.
- Часник - 1 зуб.
- Сік лимонний - 1 ст. л.
- Перець чорний - 1/4 ч. л.
- Цибуля зелена - 2 гіл.
- Сіль - 0,5 ч. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 6