Простий в приготуванні і смачний салат з яловичого язика і курячого філе слоями відмінно підійде на всі випадки життя.
Інгредієнти
- Язик яловичий - 300 г
- Філе куряче - 300 г
- Огірок маринований (корнішони) - 300 г
- Гриби (маслюки мариновані) - 270 г
- Яйце куряче - 5 шт
- Часник - 3 зуб.
- Капуста пекінська - 1 вилок
- Сіль
- Майонез - 2-3 ст. л.
Час приготування: 60 хвилин
Кількість порцій: 4
Язик яловичий відваріть в підсоленій воді, зніміть шкіру з язика, охолодіть і наріжте тонкими скибочками.
Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодіть і наріжте тонкими скибочками.
Огірки наріжте тонкою соломкою.
Гриби наріжте тонкою соломкою.
Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте дрібно.
Часник подрібніть і з'єднайте з куркою, перемішайте
Листя пекінської капусти промити, обсушити. На плоске блюдо, вистелене листям капусти, поставте сервировочное кільце і покладіть інгредієнти шарами в наступному порядку: язик яловичий, огірки, курка, гриби, яйце. Кожен шар трохи змастіть майонезом. При необхідності повторіть шари. Салат поставте в холодильник на 60 хвилин для просочення.
Салат можна подавати як покладений шарами, так і змішавши всі інгредієнти, заправивши майонезом і виклавши в салатник. Від цього його смакові якості не зміняться.
Смачного!
Коментувати