Салат "Грація" з яловичим язиком

Простий в приготуванні і смачний салат з яловичого язика і курячого філе слоями відмінно підійде на всі випадки життя.

Інгредієнти

  • Язик яловичий - 300 г
  • Філе куряче - 300 г
  • Огірок маринований (корнішони) - 300 г
  • Гриби (маслюки мариновані) - 270 г
  • Яйце куряче - 5 шт
  • Часник - 3 зуб.
  • Капуста пекінська - 1 вилок
  • Сіль
  • Майонез - 2-3 ст. л.

Час приготування: 60 хвилин

Кількість порцій: 4

Язик яловичий відваріть в підсоленій воді, зніміть шкіру з язика, охолодіть і наріжте тонкими скибочками.
Куряче філе відварити в підсоленій воді, охолодіть і наріжте тонкими скибочками.
Огірки наріжте тонкою соломкою.
Гриби наріжте тонкою соломкою.
Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте дрібно.
Часник подрібніть і з'єднайте з куркою, перемішайте
Листя пекінської капусти промити, обсушити. На плоске блюдо, вистелене листям капусти, поставте сервировочное кільце і покладіть інгредієнти шарами в наступному порядку: язик яловичий, огірки, курка, гриби, яйце. Кожен шар трохи змастіть майонезом. При необхідності повторіть шари. Салат поставте в холодильник на 60 хвилин для просочення.
Салат можна подавати як покладений шарами, так і змішавши всі інгредієнти, заправивши майонезом і виклавши в салатник. Від цього його смакові якості не зміняться.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі