Салат "Кораловий браслет"

Хороший рецепт салату на весілля, я навіть записала його в список улюблених страв. Цей салат з риби дуже сподобався чоловікові. Я тільки не зрозуміла, навіщо в салаті авокадо? На мій погляд, він тут абсолютно зайвий, він в салаті зовсім не відчувається, так що салат сміливо можна робити без нього! Я так думаю! Я дуже люблю авокадо і часто його використовую, але нам здалося, що якось не поєднується він з маринованими огірками і буряком. Дочка навіть зрозуміти не могла, що там є авокадо, поки зять їй не показав.

Інгредієнти

  • Риба (гарячого копчення) - 200 г
  • Буряк (варений) - 1 шт
  • Авокадо - 1 шт
  • Огірок маринований - 2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Лук червоний (за бажанням) - 1 шт
  • Ікра червона - 3 ст. л.
  • Майонез
  • Листя салату / Салат - 1 пуч.
Плоске блюдо застелити листям салату. У центр встановити стакан. Навколо склянки першим шаром викласти авокадо, нарізане кубиками.
Поверх авокадо викласти шаром буряк, натертий на крупній тертці і заправлений невеликою кількістю майонеза. Щоб салат не потік, буряк попередньо треба злегка віджати від зайвого соку.
Рибу розібрати на невеликі шматочки, ретельно вибравши всі кісточки, заправити майонезом і викласти третім шаром.
Далі викласти ріпчасту або зелену цибулю.
Потім огірки, нарізані невеликими кубиками.
Останнім шаром викласти яйця, натерті на крупній тертці.
Обмазати салат майонезом і прибрати на пару годин в холодильник, щоб він міг просочитися. Перед подачею прикрасити ікрою (можна імітованою). Такий салат цілком вартий того, щоб бути поданим на святковий стіл.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі