Салат з язика

Готувати гарячий і святковий, новорічний, дуже смачний салат із вареного язика одне задоволення, а гості і близькі оцінять ваш рецепт гідно. Гарячі м'ясні салати зі свинячого і яловичого, говяжого язика і шампіньонів, з кукурудзи і болгарського перцю, з сухариків і корейської моркви, з серця і горошку, язик з грибами і свіжого огірка. Тут ви дізнаєтеся як зробити найсмачніший і класичний, вкусний і теплий, простий салат з вареним і копченим свинячим, говяжьим і телячим язиком без майонезу, з перепелиних яєць і печериць, з маринованих грибів і пекінської капусти, з хріном і майонезом, з шинки і курки слоями, з авокадо і ананаса, з виноградом і буряком, з горошком і кукурудзою, з олією та морквою, з хроном і часником, з огірком і омлетом, з помідорами і цибулею, з хрону шарами, з чорносливом і яйцем, з болгарським перцем і ананасами, з відвареного язика свині та серця. Готуйте і насолоджуйтеся!

На Новий Рік завжди варю язик. Неймовірно смачні і легкі святкові салати з язика і маринованих огірків з овочами. Ніжний відварний язик, хрусткі овочі, пікантна цибулька. Дуже рекомендую. До речі в оригіналі присутній стебловий селера, але ми не особливо любимо цей чудовий овоч. Спробуємо? Готуйте салати на новий рік, це смачно.

Час приготування: 15 хвилин

Кількість порцій: 3

Інгредієнти

для салату

  • Язик яловичий (приблизно) - 300 г
  • Помідор (або черрі штук 8) - 2 шт
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Огірок (маринований (НЕ солоний !!!)) - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт

Для маринування цибулі

  • Вода - 50 мл
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Цукор

для заправки

  • Оливкова олія - ​​4 ст. л.
  • Гірчиця (краще зернистої, або 1 ч.л. зернистої та 1 ч.л. звичайної) - 2 ч. л.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Оцет (бальзамічний) - 0.5 ст. л.
  • Сіль
  • Цукор

Гармонійне поєднання продуктів. Виходить ситний, смачний, яскравий розкішний святковий салат і за рахунок додавання свіжих огірків з приємним освіжаючим смаком. Підійде для повсякденного, а також займе гідне місце на святковому столі. Готуйте грецький салат, він смачний.

Інгредієнти

  • Язик яловичий - 400 г
  • Огірок - 300 г
  • Сир твердий - 160 г
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Горіхи волоські - 40 г
  • Майонез - 200 г
  • Зелень - 10 г
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний - за смаком

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 8

Салат зі свинячого язика має дуже ніжний смак і приємний аромат, відрізняється поживними властивостями. Ознайомтеся, як приготувати відмінну закуску з цього продукту. Родзинка цього салату з гранатом і свінячим язиком є хрін, який кладеться на шар з язиком.

Інгредієнти

  • Язик свинячий (язик вже заздалегідь відварений) - 2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Сир твердий (у мене був Чеддер) - 100 г
  • Гранат - 1 шт
  • Хрін - 2 ч. л.
  • Майонез - 6 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Салат з язика і цибулі порей ситний, але не важкий. Підходить як на кожен день, так і на святковий стіл, замість звичного олів'є.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Інгредієнти

  • Язик яловичий (відварений) - 200 г
  • Цибуля-порей (стебло) - 1 шт
  • Морква (відварна, невелика) - 1 шт
  • Сир твердий (натертий на крупній тертці) - 70 г
  • Огірок солоний (великий) - 1 шт
  • Сметана - 2 ст. л.
  • Горошок зелений - 1 бан.

Пропоную вам овочеві салати з язика і шампіньйонів, які можуть стати альтернативою "Олів'є" на Новорічному столі. Якщо ж, до того ви оригінально оформите салат, то ваші діти і гості безсумнівно залишаться задоволені. Наступаючий Новий рік за Східним календарем - рік Жовтої Собаки настане 16 лютого. Може і у вас буде бажання ще раз зібратися дружною компанією за святковим столом. Готуйте салат з шампіньйонів, це смачно.

Інгредієнти

  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Картопля (варена в мундирі) - 2 шт
  • Морква (варена) - 1 шт
  • Язик свинячий (або яловичий (варений)) - 150 г
  • Сир твердий - 50 г
  • Шампіньйони (мариновані) - 100 г
  • Майонез - 2 ст. л.

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Салат з болгарського перцю, язика і овочів. Дивовижна, безпрограшна комбінація язика і овочів-гриль. Такі теплі салати допоможуть урізноманітнити ваш Новорічний стіл.

Час приготування: 120 хвилин

Кількість порцій: 4

Інгредієнти

  • Язик свинячий - 400 г
  • Перець болгарський - 1 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 4 зуб.
  • Помідор (або черрі 8 шт) - 1 шт
  • Масло рослинне (для смаження) - 1 ст. л.
  • Соєвий соус (солодкий ) - 2 ст. л.
  • Перець чилі (пластівці) - 1/4 ч. л.
  • Сік лимонний - 2 ст. л.
  • Оливкова олія - ​​2 ст. л.
  • Коріандр (насіння) - 1 ч. л.
  • Кінза
  • Сіль (для варіння язика) - 1 ст. л.
  • Суміш перців (для варіння язика) - 1 ч. л.
  • Лист лавровий (для варіння язика) - 2 шт
  • Вода (для варіння язика) - 1000 мл

Смачний салат з шинки, язика і шампіньйонів - справжній делікатес! Він дуже поживний і смачний, відновить сили і підніме настрій. Готуйте такий салат у будні і свята. Салат "Соняшник" теж смачний, приготуйте його.

Інгредієнти

  • Язик свинячий - 200 г
  • Шинка - 200 г
  • Маслини - 1 бан.
  • Шампіньйони (нарізані мариновані шампіньйони) - 1 бан.
  • Цибуля червона (або шалот) - 1 шт
  • Огірок солоний - 4 шт
  • Зелень (за смаком) - 1 горст.
  • Майонез (або сметана) - 1 ст. л.
  • Сіль (за смаком) - 1 пуч.
  • Перець чорний (за смаком) - 1 пуч.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 4

Цікавий, пікантний салат зі свинячого язика відвареного і дайкона з гірчично-сметанною заправкою!

Інгредієнти

салат

  • Дайкон (1 шт.) - 160 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Язик свинячий (1 шт., відварний) - 160 г
  • Огірок - 1 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Масло рослинне (для обсмажування цибулі) - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Спеції (суміш спецій для салатів)

заправка

  • Сметана - 2.5 ст. л.
  • Гірчиця ("французька" з зернами) - 1 ч. л.

Смачний і ситний рецепт салату зі свинячого язика відвареного і пекінської капусти з цікавою заправкою! Салат з пекінської капусти - категорія рецепту.

Інгредієнти

салат

  • Язик свинячий (1 шт., відварений) - 140 г
  • Капуста пекінська - 140 г
  • Огірок - 1 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Цибуля зелена - 3 гілочки
  • Сіль
  • Перець чорний

заправка

  • Сирний сир - 150 г
  • Майонез - 4 ч. л.

Особливо даний продукт гармонує з маринованими огірочками, які надають легку кислинку і пікантність даному кулінарного шедевру. Смачні салати з язика і маринованих огірків - це страви, які зможе приготувати навіть починаюча господиня. Салат з яловичим язиком, з пікантними огірками, з "довгим" язиком і гострою гірчичною заправкою. Готуйте салат з огірків, це смачно.

Інгредієнти

  • Язик яловичий (варений) - 300 г
  • Огірок маринований - 4 шт
  • Перець солодкий червоний - 1 шт
  • Помідор (дрібний) - 5 шт
  • Цибуля червона - 1/2 шт
  • Гірчиця (зерниста) - 1 ч. л.
  • Майонез

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 4

Свинячий язик - це дуже корисний і фантастично смачний продукт, з якого можна приготувати безліч вишуканих і корисних страв. Одним з них вважається салат «Жіноча фантазія». Цей рецепт салату з голландським сиром дуже простий у приготуванні. Адже всього лише за 15 хвилин (без урахування часу, необхідного на приготування язика) ви можете зробити оригінальне і ситне блюдо, яке припаде до душі всім домочадцям. Оформлений покроково рецепт підкаже вам як приготувати смачний салат без майонезу зі свинячого язика і огірка, горошка та сиру. 

Інгредієнти

  • свинячий язик - 1 шт.;
  • голландський сир - 150 гр;
  • горошок - 1 баночка;
  • яйця - 4 шт.;
  • огірки (бажано малосольні) - 4 шт.;
  • соняшникова олія - ​​50 гр;
  • соєвий соус - 50 гр;
  • мелений духмяний перець, базилік і інші пряні трави - за смаком.