Салат "Тане в роті"

Салатів з тунця і моркви з огірком дуже багато, але цей мій найулюбленіший, невитратний, готувати дуже швидко. Яблучний майонез у мене завжди в запасі. Приготуйте цей салат з моркви і тунця, це смачно.

Інгредієнти

салат

  • Тунець (краще в маслі, але масло потрібно злити) - 1 бан.
  • Морква (відварна) - 250 г
  • Огірок - 300 г
  • Яйце куряче (зварити) - 3 шт
  • Сир твердий - 100 г
  • Майонез - 150 г

майонез

  • Яблуко - 200 г
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Цукор - 1 ч. л.
  • Гірчиця - 1 ч. л.
  • Олія - ​​100 г
  • Оцет (яблучний або столовий 9%) - 1 ст. л.
  • Вода (якщо яблука несоковиті) - 40 мл

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 6

Відварити моркву і яйця, охолодити. Ріжемо соломкою і укладаємо шарами, змащуючи невеликою кількістю майонезу. Огірковий шар і шар з тунця змащувати не потрібно, вони і так досить соковиті. Є маленький секрет. Якщо у вас яйця магазинні (блідий жовток) можна додати на кінчику ножа куркуму, жовток стане яскравим і наш салат з тунцем і сиром буде ошатний.

Додаю етапи розкладки салату

1. Яйця (білки), зверху майонез
2. Тунець розминаємо виделкою, масло зливаємо (воно не потрібно, інакше салат буде плавати)
3. Сир натерти на крупній тертці, зверху майонез
4. Огірок нарізаний соломкою, майонез (свіжий, але можна і маринований)
5. Морква, майонез
6. Яєчний жовток розминаємо виделкою або натираємо на тертці.

Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі