Легкий салат з печінкою тріски

Дуже смачний, легкий і найголовніше корисний салат з капустою, печінкою тріски і олією. Його можна готувати хоч кожен день, він все одно не набридає. Поєднання продуктів - чудове! Це один з улюблених овочевих салатів!

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
  • Огірок - 2 шт
  • Яйце куряче - 3 шт
  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Сіль - 2 пуч.
  • Олія - ​​3 ст. л.
Капусту наріжте довільно.
Огірки наріжте соломкою.
Два яйця наріжте кубиками, а одне розріжте на чотири частини для прикраси.
Печінку тріски наріжте кубиками.
Все змішайте в мисці посолити і заправивши олією. Зверху по боках викладіть розрізане на 4 часточки яйце.
Салат з печінки тріски без майонезу готовий! Всім смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі