Дуже смачний, легкий і найголовніше корисний салат з капустою, печінкою тріски і олією. Його можна готувати хоч кожен день, він все одно не набридає. Поєднання продуктів - чудове! Це один з улюблених овочевих салатів!
Інгредієнти
- Капуста білокачанна / Капустa - 200 г
- Огірок - 2 шт
- Яйце куряче - 3 шт
- Печінка тріски - 1 бан.
- Сіль - 2 пуч.
- Олія - 3 ст. л.
Капусту наріжте довільно.
Огірки наріжте соломкою.
Два яйця наріжте кубиками, а одне розріжте на чотири частини для прикраси.
Печінку тріски наріжте кубиками.
Все змішайте в мисці посолити і заправивши олією. Зверху по боках викладіть розрізане на 4 часточки яйце.
Салат з печінки тріски без майонезу готовий! Всім смачного!
Коментувати