Ситні і смачні салати олією, вареної печінки кролика і огірків. Готується дуже просто і досить швидко! Цей салат безсумнівно прикрасить ваш стіл на свято.
Інгредієнти
- Печінка кролика - 200 г
- Огірок маринований - 3 шт
- Яйце куряче - 1 шт
- Сметана (20% жирності) - 1 ст. л.
- Майонез - 2 ч. л.
- Кетчуп - 1 ч. л.
- Табаско (5 крапель)
- Сіль - 1 ч. л.
- Вода - 1 л
- Олія - 1 ч. л.
- Зелень - 3 гілочки
Час приготування: 20 хвилин
Кількість порцій: 2
Готуємо продукти. Печінку кролика добре промиваємо. Закладаємо м'ясо в киплячу підсолену воду (1 літр води + 1 ч. л. солі). Варимо 10 -12 хвилин. Потім воду зливаємо. Печінку охолоджуємо. У чашку розбиваємо яйце. Додаємо сметану.
Добре збиваємо.
Розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом. Виливаємо сметанно-яєчну суміш. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо яєчний млинець - омлет 2-3 хвилини. Прибираємо млинець зі сковороди і охолоджуємо.
Нарізаємо яєчний млинець - омлет квадратиками.
Кубиком нарізаємо мариновані огірочки.
Кубиком нарізаємо відварену печінку кролика.
Готуємо заправку. У чашці змішуємо майонез, кетчуп і табаско.
Викладаємо нарізані інгредієнти в чашку. Додаємо приготовлену заправку.
Добре перемішуємо.
Подаємо салат з вареної печінки кролика і огірків, прикрасивши зеленню.
Смачного!
Коментувати