Салат "Домашній"

Ситні і смачні салати олією, вареної печінки кролика і огірків. Готується дуже просто і досить швидко! Цей салат безсумнівно прикрасить ваш стіл на свято.

Інгредієнти

  • Печінка кролика - 200 г
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Сметана (20% жирності) - 1 ст. л.
  • Майонез - 2 ч. л.
  • Кетчуп - 1 ч. л.
  • Табаско (5 крапель)
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Вода - 1 л
  • Олія - ​​1 ч. л.
  • Зелень - 3 гілочки

Час приготування: 20 хвилин

Кількість порцій: 2

Готуємо продукти. Печінку кролика добре промиваємо. Закладаємо м'ясо в киплячу підсолену воду (1 літр води + 1 ч. л. солі). Варимо 10 -12 хвилин. Потім воду зливаємо. Печінку охолоджуємо. У чашку розбиваємо яйце. Додаємо сметану.
Добре збиваємо.
Розігріту сковороду змащуємо рослинним маслом. Виливаємо сметанно-яєчну суміш. Накриваємо сковороду кришкою і готуємо яєчний млинець - омлет 2-3 хвилини. Прибираємо млинець зі сковороди і охолоджуємо.
Нарізаємо яєчний млинець - омлет квадратиками.
Кубиком нарізаємо мариновані огірочки.
Кубиком нарізаємо відварену печінку кролика.
Готуємо заправку. У чашці змішуємо майонез, кетчуп і табаско.
Викладаємо нарізані інгредієнти в чашку. Додаємо приготовлену заправку.
Добре перемішуємо.
Подаємо салат з вареної печінки кролика і огірків, прикрасивши зеленню.
Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі