Цей салат з квасолі та грибів зовсім дієтичний і чоловічий. Готується швидко, виходить дуже ситно. Можна використовувати як гарнір. Готуйте дієтичні салати, вони смачні.
Інгредієнти
- Морква - 2-3 шт
- Цибуля ріпчаста - 1-2 шт
- Квасоля консервована - 1 бан.
- Печериці - 1 бан.
- Часник - 1-2 зуб.
- Майонез - за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний - за смаком
Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 3
Моркву очистити і натерти, цибулю почистити і нарізати кубиком. Спочатку обсмажуємо цибулю до прозорості, потім додаємо моркву і смажимо поки не зміниться колір, можна трохи посолити. До зажарки додаємо квасолю і гриби, солимо і перчимо до смаку. Смажимо під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин, додаємо подрібнений часник, і ще 2-3 хвилини. Можна відразу подавати, можна дати охолонути і заправити майнезом або сметаною, холодний салат теж дуже смачний. Ще це хороша начинка для лаваша і тарталеток, можна як закуску подавати на крекерах. Смачного!
Коментувати