Швидкий в приготуванні смачний салат з печериць. Можна вживати в теплому і охолодженому вигляді. Можна готувати як теплий салат. Приготуйте салат з селери, він смачний.
Інгредієнти
- Селера коренева (приблизно 400 г) - 1 шт
- Печериці - 300 г
- Кунжут (білий та чорний) - 10 г
- Перець чорний - 2 г
- Сіль (за бажанням) - 2 г
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Оливкова олія (для обсмажування) - 2 ст. л.
Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4
Дуже люблю поєднання селери з грибами.
Гриби нарізати великими шматочками, селеру натерти. Змішати соєвий соус з насінням кунжуту, можна додати пару ложок води.
Обсмажити гриби на оливковій олії дві хвилини.
Додати натерту селеру, перемішати, протушкувати ще хвилин 5.
Заправити сумішшю насіння та соусу і протушкувати ще пару хвилин.
Дуже швидкий, простий і смачний - як теплий так і охолоджений! Готуйте смачні салати на скорую руку. Смачного!
Коментувати