Пекінська капуста - універсальний продукт, з якого можна створити дійсно апетитний салат з пекінки. А за допомогою додавання мідій домогтися ідеального балансу в смаку більш ніж реально. І що ще важливо - готується він миттєво! Топ 10 салатів - категорія рецепту.
Інгредієнти
- Капуста пекінська (качана) - 0,5 шт
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Огірок - 1 шт
- Мідії (мариновані в олії) - 150 г
- Майонез - 2 ст. л.
- Гірчиця - 1 ст. л.
- Сік лимонний (з половинки лимона) - за смаком
- Яйце куряче - 2 шт
Капусту нашаткувати. Так само швидко я розправилася і з огірком.
Крупно порубати яйця.
Цибулю порізати, посолити і залити соком лимона. Дати цибулі постояти хвилин 20 і злити рідину.
Злити масло з мідій. Всі інгредієнти з'єднати в мисці і ретельно перемішати.
Оформити салат і подати до столу. Смачного!
Коментувати