Салат "Єгипетська піраміда"

Простий, з доступних продуктів, але дуже смачний салат з картоплею і печінкою тріски шарами. У рецепті було присутнє яблуко, але я його не додавав (я не люблю яблука в овочевих салатах). Настійно рекомендую всім.

Інгредієнти

  • Печінка тріски - 1 бан.
  • Картопля (відварена) - 2 .... 3 шт
  • Огірок маринований - 3 шт
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Сир твердий - 50 г
  • Майонез - 3 ст. л.
Салат листковий, підготую складові заздалегідь. Картоплю натираю на крупній тертці, додаю половину масла від консервів і пару ложок майонезу (без гірки). Добре перемішую. Саму печінку придавив в баночці виделкою. Огірки поріжу дрібними кубиками. Яйця так само порізати кубиком і перемішати з ложкою майонезу. Сир натираю на тертці. Починаю збирати салат - печінка тріски, картопля, огірки, яйця. Салат з печінки тріски забираю на балкон (в холодильник) приблизно на 30 хвилин. Після чого за допомогою 2-х широких ножів формую 4-гранную піраміду. Низ салату (печінка) обкладаю з 4 сторін скрученими серветками - для того, щоб в них входило зайве масло, і знову прибираю на балкон - до подачі на стіл. Забираю серветки, посипаю тертим сиром. Салат з печінкою тріски шарами готовий. Смачного!

Коментувати

Допоможи будь ласка нам, додай цей рецепт собі у соціальні мережі